Okategoriserade  Rester 

Smulpaj med grönsaker

Ratatouillepaj2

Till soppa passar det bra med något matig tillbehör. Kanske även inför kvällens fredagsmys? Jag tänkte bjuda på den här matiga smulpajen ikväll tillsammans med soppa jag har kvar från veckan. Det blir ofta så för mig. Restfest. Plockar fram skålar av det som finns i kylen. Ibland lite fetaost, ibland färskost, oliver, grönsaker…

Receptet har ett antal ingredienser, men låt det inte avskräcka dig. Den är jätteenkel och drömgod, samt att det alltid är roligt att överraska gästerna med ett nytt sätt att servera grönsaker på.

Glad fredag!

 • Ingmari

  Kul idé och då med nötter i. Borde gå att göra stor paj också. Och kul att testa med glutenfri deg. Trevlig fredag önskas ni alla!

  • Susanne Jonsson

   Ja! Lätt. Heja du!

 • Kristin

  Tack för alla inspirerande recept hittills den här månaden. Recept som hjälper oss att nyttja olika grönsaker. I dag lyser solen i Norrlands inland så det gäller att passa på att vara ute. Det är typiskt höstväder molnen kan komma när man minst anar det. Vill samtidigt passa på önska er alla en trevlig helg.

  • Susanne Jonsson

   Tack Kristin! Fortsätt Njut!