Okategoriserade 

Fransk Fisksoppa & Fantastiska gäster

Ikväll är Ni alla Varmt Välkomna på höstmys med oss! Det blir såklart soppa i köket 🙂 En lyxig, fransk fisksoppa aka Bouillabaisse med rouille, en härligt krämig röra som tar soppan till ja, himmelriket.

IMG_7588

Kolla in fina gänget!

IMG_7574

En del av det iallafall. Tårt-Johanna kommer visa läskiga halloweensötsaker. Livia Millhagen är vår lördagsgäst, Matti Alkberg som är aktuell med skivsläpp och turné spelar sin nya låt Relativt norrbotten och Beppe syr ihop allt till en perfekt inledning på lördagskvällen. Woop woop!

IMG_7592

Vi blir SÅ glada om ni är med oss ikväll, hoppas ni ska trivas med oss!

Kram. Eller hallå! jag menar såklart kräm!

 • Margot

  Givetvis är vi med på inbjudan men skulle ju gärna smakat på fisksoppa för det är något vi gillar men milen är ju för många så det blir framför min lilla surfplatta som kvällen får tillbringas. Mannen har annonserat tv för att kolla v75 varje lördag .men det funkar jättebra att titta på er där.
  Mysigt att tillbringa kvällen med er och sänder er krämkramar via etern som vanligt hoppas ni känner värmen i dem. Ha en forsatt bra helg alla kompisar som här gästar från Borås.

  • Ingmari

   Känner vår samvaro trots alla mil i det avlånga landet och Susanne i rutan nu. Festligt! Och gott verkar det. Susanne verkar ju FENA på fisk och inte tyst som en MUSSLA utan bjuder oss på härliga recept som inte är för svåra att BENA UR utan livet blir som en underbar SOPPA med piff. Kräm på er.

   • Susanne Jonsson

    Haha du är SÅ rolig Ingmari! TACK för att du bjuder på dina ord till oss alla. KRÄM

  • Susanne Jonsson

   Finaste hälsningar till er Margot!

 • Ingmari

  Självklart! TV blir det och det ska bli så intressant med fisksoppa. Ska se om den också går att göra skaldjursfri pga allergier. Tyvärr slog virus till här för flera så inplanerat för dagen fick avbokas. Passar därför riktigt bra med en Go’ och skön kväll! Kräm!

  • Susanne Jonsson

   Krya på dig Ingmari!