Okategoriserade 

Ett fullkomligt kaos…

Hej alla vänner!

Jag vet inte om ni kommer kunna läsa detta, men jag försöker. Det har blivit något tekniskt krångel så alla bloggarna håller på att flyttas om och uppdateras just nu. Jag vet inte mer än att hela systemet ska uppdateras och att bloggen kan se ovanlig ut några dagar innan allt är klart. Sedan kommer den att ha ett nytt utseende, jag vet inte riktigt hur, men det ska vara klart i början av veckan. Berätta gärna för mig hur det ser ut hos dig och vad du tycker om den nya designen, så för jag det vidare till ansvariga.

Är jätteledsen att det blev såhär och vill tacka er alla som har hört av er och berättat. Jag uppskattar verkligen all hjälp. Snart ska det vara ordning igen säger teknikerna.

Hoppas ni har en fin dag, har ni ställt om klockan?

Söndagskram!