Okategoriserade 

Smakkalas

Här kommer en tjuvkik på vad som hände bakom kulisserna. Vill börja med en bakomkulissernabild på mig, Annika som är rekvisitör och studioman Johan. Och en okänd man som råkade gå förbi. Här startade inspelningen av lördagens program!
IMG_3958
Insamling av råvaror. Skulle det komma någon? Pirrigt!
IMG_3947
Mer om det i programmet imorgon 🙂
 Anna kom förbi, hon var med och arrade hela den här Umeåfestivalen.
IMG_3943
Sedan kom Linda och fick se några av mina skatter.
IMG_3986
Såhär ser vår uppställning ut. Redaktör/Producent Anton på huk och fotograferna Peter och Peter.
IMG_4002
Det roligaste jag vet är möten med människor. Vi är ju här på jorden tillsammans, det är meningen att vi ska interagera och ha roligt tillsammans! Här är jag med två systrar som kom förbi med en hemodlad råvara. Tack!
 IMG_4036
1000-tack alla som kom förbi!!! Jag är jätteglad, rörd & tacksam att så många ville prata med mig.
 Kollar ni imorgon Kompisar?