Okategoriserade 

Päronbonanza

IMG_5522

Päron är kvällens råvara i TV-köket. Ska baka en seg, kladdig, ingefärsdoftande Kolakladdkaka med päron och lingon. Just den smakkombon gillar jag speciellt, minns någon förresten den klassiska inläggningen Lingonpäron? Gjorde en härhemma med grönpeppar, SÅ gott! En av burkarna hade jag svartpeppar i, ska bli spännande att testa. När det handlar om päron tänker jag alltid på marmeladernas marmelad. Päronmarmelad med citron & valnötter. Så jag gör en sån till ostbrickan, passar extra bra att göra nu när de svenska päronen är i säsong.

kladdkaka-lingon

Ja, det blir lite fler saker också. Brolle är våran lördagsgäst, Stylist Hedvig berättar om skjortor, oj vad denna människa kan! Shout out louds spelar och berättar om sin nya, Beppe är värd.

Varmt välkomna att mysa med oss i afton!