Okategoriserade 

Hallå Umeå!

På lördag kommer vi spela in ett program mitt i Umeå på en festival. Vi bjuder härmed in alla som vill att lämna in sin bästa råvara/produkt så kanske den hamnar med i programmets utmaning. Jag ska skapa en meny på okända råvaror. Det kommer bli roligt, svårt och hoppningsvis spännande. Kom förbi! All info hittar du nedan. Ps. Snälla håll tummarna för mig, Linda & vädret 🙂

IMG_3522

SVT Go’kväll fyller 20 år och på lördag den 9 september spelar vi in  matlagning med  vår kock Susanne Jonsson på Umeå smakfestival.  Vi vill slå ett slag för det närproducerade och för att göra det vill Susanne ha det bästa som finns i närområdet!

Odlar du något som du är extra stolt över? Bakar du ett magiskt tunnbröd? Kanske har du ett syltrecept som du vill sprida till hela landet? Kom till Umeå Smakfestival på lördag den 9 september klockan 13:45-14:30 och lämna in din bästa råvara. Se inspelningen av matlagningen till programmet i festivalens kök kl 17.00 samma dag. Susannes favoritråvara får ett fint pris!

Programmet sänds lördagen den 16:e september.