Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bekvämimpa  Bjudmat  Okategoriserade 

Mandelkubb & Mjölk

Så var vi igång med höstsäsongen. Hoppas att ni var med och trivdes med oss! Här hittar du receptet på mina bästa Mandelkubb

IMG_1899

SÅ gott med iskall mjölk eller kaffe. Kanske både och?

Jag vet att det finns massor av recept ute i stugorna och jag älskar att testa nya recept, så tipsa gärna här om ni har nåt ni gillar. Kubbarna med blåbär och kardemumma blev en favvo, även om orginalet alltid är orginalet.

Ha en superfin fortsättning på kvällen!

 

 • Susanne Jonsson

  1000-Tack Ami! 🙂

 • Susanne Jonsson

  Hehe, flera har sagt samma om kubbarna, men de utan bittermandel gick ner hos dom 🙂

 • Liljan

  Vilket härligt program ni bjöd på-nu är allt i sin ordning igen när du är tillbaka i rutan.
  Mandelkubb gjorde min mamma rätt ofta och jag tyckte det luktade så konstigt som barn,(hjorthornssalt), inget jag bakar själv men när du gör dem så blir man ändå sugen… såg just en härlig bild när du läser sagor för barn o hunden Melker, söt bild på er alla. Trevlig söndag på er vänner, kram Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hej Liljan! Tusen tack! Ja, jag var bjuden på fredagsmiddag och mys hos den Underbara Clara. Pojkarna är så fina och roliga, inklusive Melker. Alla försökte hitta sin plats i soffan, en bakom, en vid sidan och en mitt på, haha! Kramar!

 • Ulla Fredriksson

  Blev så glad över alternativet med blåbär i stället för mandel.Min fråga är om det blåbär ersätter ”mandel” eller…?
  Tacksam för svar

  • Susanne Jonsson

   Hej Ulla! Ja, precis, men man kan även ha både och om man vill.

 • lena

  Jajamen, jag tittade. Gillar programmet 🙂

  • Susanne Jonsson

   Tack Lena, vad roligt att höra!

 • Ingmari

  Så fint och frestande foto! Vilken överraskning med sådana bakverk! Och som vi är flera som påpekat så var du, Susanne, sååå fin i håret! Passar dig så bra! Ikväll blev det inspiration både till gott bak och besök hos frissan. Trevlig afton och kräm!

  • Susanne Jonsson

   Tusen tack Ingmari, vad glad jag blir att du gillade. Kräm på dig!