Okategoriserade 

Helgtips

IMG_3125Förutom säsongspremiären av Go’kväll lördag som såklart är mycket viktig att pricka in på lördag, så vill jag tipsa om att leta upp en skördemarknad någonstans och passa på att frossa. Nu är grönsakerna som absolut finast. Tugga långsamt, känn hur smakerna utvecklas och låt all kraft från grönsakerna göra gott i kroppen.

Hoppas vi ses imorgon i rutan!

 • Margot

  Vilket toppen program har tittat på min lilla platta i lugn och ro och jag njöt av din premiär och att dessutom baka mandelkubbar som är så gott det var längesedan jag gjorde det. Att även kräm kom med som vi bloggare ofta skickar kramar med kräm. Du var väldigt snygg i håret men din spontanitet och glädje värmer verkligen dessutom bjöd ju programmet på många goda skratt.
  Pekka är ju underbar som programledare och bjuder ju också på sig själv ni är ett bra radarpar i programmet. Ha nu en fortsatt skön helg alla som här gästar och krämkramar till er alla. Ps det var väl krusbärskräm ni nämnde Ds

  • Susanne Jonsson

   Tack Finaste Margot för dessa ord. Och för all glädje och kärlek du sprider här på bloggen. Jag uppskattar er alla så oerhört mycket ska ni veta. Jo, håller med dig, Pekka är en fantastisk människa. KRÄM på er alla!

 • Barbro

  Vad kul att du bakade mandelkubb det är ju så gott-kan man verkligen frysa dom?Du var ju även jättefin i håret o välkommen tillbaks.
  Ps jag hittade lite lingon så nu har jag kokat lite sylt Ds
  Ha en bra kväll alla mina vänner här.

  • Susanne Jonsson

   Tack Barbro! Jajjamän, man kan frysa dom. Men godast nybakade 😀 Gott med syltn!

 • Eva Henricson

  Du och Christer Lindarw nämnde ”Husbärskräm”
  – Vad är det?

  • Susanne Jonsson

   Hej Eva! Ja, det kan man verkligen undra vad det är! Krusbärskräm skulle det vara 🙂

 • Ingmari

  Ujjj. Vilka frestelser! Bittermandel smakar så gott. Och Susanne, du är så fin i håret i afton! Välkommen åter i rutan! Nu är det höst på g! Kul med Christer Lindarw. Såg honom och gänget redan då de började på David Bagares gata. Det var så bra redan då och spännande! Så länge Christer och de hållit på och är fortfarande så bra!!! Härligt! Fullblodsproffs! Blir nog att se showen. This is it! Sedan går det inte att uppleva detta live mera. Mmmmm… Mandelkubb! Barndomsminnen! Undrar om de går att göra gluten- och laktosfritt? Ska nog testa. Trevlig lördagskväll önskas ni alla! Kräm!

  • Susanne Jonsson

   Heja du! KRÄM

 • Margot

  Det blev fel på förra inlägget. plattan strular men jag fryser in så kan man ta fram efter hand. Visst finns vi vid rutan på lördag kollar recept på dina bullar. Trevlig helg alla vänner

  • Susanne Jonsson

   Precis!

 • Margot

  Jag tror vi har skördemarknad här i Borås i helgen med då blir det till att proviantera tycker det är så gott med morötter i olika färger. Köpte faktiskt ett vitkålshu ud idag blir kanske kålhelgen gör många och fryser in bara at

  • Susanne Jonsson

   Mums!

 • Ingmari

  Blev just så sugen på en god morot igår och njöt av en. Sugen också på riven morot och olika sallader, även med riven vitkål och annat gott och nyttigt. Så vackra färger på fotot! Fredagskramar och pepp till er och oss alla!!! Ska bli kul att se dig, Susanne, i rutan igen och tänka på oss alla i gänget runt om i vårt land.

  • Susanne Jonsson

   Tänker på er ofta!