Okategoriserade 

Bloggträff datum

Hej!

Det verkar bästa att vi flyttar fram dagarna, och håller tummarna att vi kan hitta nytt datum längre fram.

Vad säger ni?

Livet har sina vägar och ibland ändras det.

 

 • Susanne Jonsson

  Hoppas också, håller tummarna!

 • Ingmari

  Pinnar i hjulet här och ohälsa gör ju att jag gärna ändrar datum också. Vet inte mycket om mina tider from okt. Och Margots behov styr mycket och är viktigt!!! Avvaktar om, Susanne, har alternativ. Regn i mängd här i natt. Och under dagen var det sol och varmare än i somras. Vi har det dock inte som alla stackare i USA och i Mumbai/Bombay i Indien. Där regnade det lika mycket på en dag som normalt under en hel månad. Hemskt!

  • Susanne Jonsson

   Håller tummarna!!!

 • Kristin

  Ja ibland blir det inte som man tänkt sig. Den som väntar på något gott osv. Vi får ta nya tag och hoppas att vi kan ses senare. Nu får vi hålla igång gemenskapen genom bloggen. Styrkekramar till alla er som har det tufft nu. Kram

  • Susanne Jonsson

   Verkligen Kristin. Så glad att ni är så fina och peppande med varann. Kram

 • Liljan

  Jaaa, livet…? Jag som började prata om att träffas för flera år sedan har numera svårighet att komma ifrån när som helst… Jag önskar fortsatt att det ska kunna hända men dessa datum i Sept. kan jag inte. Jag tror att om ni andra bestämmer ett datum i vår kanske så får jag helt enkelt se om det går då..Våren låter ju kanske enklare som Margot säger. Just nu har jag en nyopererad make som jag inte vet vad den utkomsten blir heller.. Ja, kära Susanne och vänner här..vi ger inte upp utan lever fortsatt på hoppet att allt löser sej framöver för oss alla så att en träff kan bli av. Ha det så gott alla. kramar Liljan

  • Susanne Jonsson

   Håller tummarna, det vore så fint att få träffa er alla! Kramar!

 • Margot

  Om vi ska flytta datum måste du Susanne säga när du kan jag har kollat med mina läkatider men vet ju inte vad alla provsvar säger men vill gärna inte ge mig ut och flyga i vinter vill nog se Umeå med björkar och lite värme.
  Men som läget är nu så blir vi väl bara tre Kristin Ami och jag och vi är ju 6 som lärt känna varann så visst vore det roligt om vi alla kunde sammanstråla.
  Det kanske är omöjligt hur vi än gör för att alla ska kunna……. Många varma tankar och krämkramar till er alla.

  • Susanne Jonsson

   Jag förstår. Vi håller kontakten.