Okategoriserade 

Grekisk sallad

skopelos2015-13-web

Tänk att allt man toppar med fetaost blir gott, eller hur? Nåväl, såhär på sommaren brukar jag köpa fetaosten i lag i burk, de runda konservburkarna om ni sett dem i kyldisken? Lite större förpackning, men man tar upp det man behöver eftersom. Viktigt bara att man använder verktyg, inga fingrar i, så håller den mycket bättre. Fetaost funkar till allt möjligt. På nåt sätt så hjälper den mig att skapa bjudmat lite snabbt, närsomhelst. Smula på toppen av en macka och gratinera, toppa med balsamico, nötter och kanske en sallad med äpple.

Grekisk sallad är en av favoriterna, speciellt nu på sommaren. Jag tar de grönsaker jag har: gurka, tomat, paprika, röd lök, oliver. Toppar med fetaost och olivolja. Gott med ett bröd till att doppa i dressingen.