Okategoriserade 

Grattis Victoria!

Ska ni på kalaset ikväll? Jag tänker att det kommer vara många som följer festen både i rutan och på plats. Jag har aldrig träffat kronprinsessan, har någon av er gjort det? Hon verkar sympatisk. Hennes mamma och pappa har vart väldigt trevliga när jag träffat dom.

Vad skulle du bjuda på om Victoria kom på besök? Jag skulle ta med henne på en tur i Hjördis och laga mat utomhus på nåt av mina smultronställen. Eller bara koka riktigt kaffe och surra. Det vill jag göra med er alla. Jag älskar att höra människors historier. Och kaffe.

Jonas50-20-web

Den här banoffeetårtan är perfekt att svänga ihop i sommarvärmen, kanske till kvällens kalas? Älskar alla fina sommarbär!

 

 • Ingmari

  Ja, det blev både en festlig och solig dag! Jag var i stan i ärende och det var så mycket turister och folk av alla de slag och poliser och avspärrningar så det var bäst att ta andra vägar och åka hem. För man ser ju bäst på SVT ändå!!! Grattis Victoria! Hoppas att du haft en härlig dag och fått laktosfri, god tårta! Önskar er alla här en skön helg och en del kanske ska till Solliden i morgon. Och hylla Victoria. På riktigt eller via tv. Krämkramar!

  • Susanne Jonsson

   Ja man ser verkligen bra på tv:n, speciellt jag som int är längst i klassen 🙂 Kräm!

 • Kristin

  Vill bara passa på att önska er alla en trevlig helg. Är på resande fot skall på bröllop i helgen. Det ska bli så kul. Kram till er alla ute i Sommar Sverige

  • Susanne Jonsson

   Tack Kristin! Vad roligt att höra! Kram till er alla från mig också!

 • Margot

  Ja vi ska definitivt gå på kalas vid tv i kväll men det blir nog ingen tårta jag har bott alldeles intill infarten till Sommaren en sommar på ölands festen och då talade tanten vi bodde hos att hon mötte både Viktoria och Daniel när de joggade förbi henne de hejade varje gång.
  Jag bjuder henne nog på enkel lunch med sill och potatis i trädgården jordgubbar efter sedan eftermiddagskaffe med din mazarintårta när vi sitter där och språkar hoppas jag få höra lite om hur hon upplever sitt liv att alltid vara så bevakad.
  Med önskan om att hon får ett gott liv återvänder jag till verkligheten för detta var ju en dröm. Ha nu en bra födelsedagsfest ni som ska gå och kram på er alla
  Infarten till Solliden ska det vara denna felstavningsmekanism

  • Susanne Jonsson

   Mums vilka godsaker Margot!