Okategoriserade 

Jordgubbsbakelse❤️

Gillar skarpt det här att man kan göra tjusiga grejor på ett par råvaror man råkar ha hemma. Här var det ett par bulla i frysen som förvandlades till jordgubbsbakelser. Lite som Gör om mig, fast med mat. Sommarsemla. Eller Bekvämimpa, som nån Ni känn sku säga.

IMG_0130

Dom hära blev till när jag var på stugan långt ifrån affären och ville tvärsvänga ihop nåt gott. Jojo.

IMG_0032

Älskar den färdiga kolakrämen. Så bra att ha hemma i skafferiet. Underbar till sommarens desserter, speciellt om bären är lite extra syrliga. Hur gjorde jag då?

IMG_0068

Jo, jag skar bullen ungefär som en semmelbulle, klickade på färdig kolakräm, spritsade på grädde och la tillbaka toppen.

IMG_0063

Jag hade ingen spritspåse på stuga, så det fick gå med ena hörnan av en vanlig plastpåse. Funkade det med.

IMG_0105

För att piffa lite extra kan man pudra på florsocker eller ringla över vanlig florsockerglasyr.

Tips! Testa fylla andra bakverk. Färdiga donuts, croissanter, muffins/minimuffins. Fyll och toppa med glass, kompott, sylt, färskost, frukt, bär, toppa med strössel, karra- låt fantasin flöda darlings.

Med det här inlägget vill jag också tacka er alla fina människor som läser min blogg. Vi hade en sorts sommar-rekordvecka med kompisar som hälsade på här förra veckan. Ni gör mig så glad och motiverad att fortsätta skapa och dela vad som kommer till mig.

Stor Kram på er!