Okategoriserade 

Glad midsommar!

Jordgubbar, jordgubbar, jordgubbar, äntligen är de i butik och fina även häruppe i norr.

rabarberpajgf-20-webglfriafrallor

Jag planerar att servera dem till varje mål idag. Ev äter jag enbart jordgubbar förresten. Nästan. Inleder dagen med ett glas med grekisk yoghurt, jordgubbar och honung. Nu sku man kunna ha haft lite nötter eller fröer på toppen, men det går lika bra utan. Kanske kan hitta lite granola i skafferiet. Nu blir det midsommarfrukost.

greece2015-13-web

Önskar er alla en superfin midsommarhelg!

 • Susanne Jonsson

  Tack Barbro! Kramar på er alla!

 • Margot

  Ja dessa jordgubbar förgyller midsommar med ljuvliga smaker de är ju både otroligt goda samt så nyttiga så bara fortsätta mumsa !!!
  Du Susanne ang träffen ser det lite mörkt ut för tillfället är vi bara tre som är helt visst kan komma osäkert för någon tycker du vi ska köra ändå eller försöka ändra tid men du hade ju lite svårt att göra det väl.
  Du kan väl höra av dig till mig du har ju min mail adress Kram Margot

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Skulle det funka bättre längre fram tror du? Kramar

   • Margot

    Detta är väl en fråga som vi får ställa här på bloggen och hoppas att det kommer svar från alla men tyvärr kanske det blir svårt att alla kan några arbetar ju fortfarande och måste då ta ledigt.
    Så jag uppmanar er att höra av er här eller till mig ni som har min mail adress med det snaraste för visst vore det kul om detta kunde förverkligas att träffen kunde ske.

    • Ingmari

     Gärna längre fram. Pinnar i hjulet för de tänkta datumen. Just denna vecka och sedan var tredje fungerar inte så bra. Vore så kul om det gick i lås.

 • Ingmari

  Precis sådan frukost blir det här i dessa dagar. Laktosfri turkisk yoghurt och glutenfri granola och jordgubbar i mängd. Och igår blev vi mätta på sill och färskpotatis. Annan mat kvar till idag. Skönt! Mitt livs absolut billigaste midsommarafton. Potatis 1 kr/ kg och vi åt ett halvt. Sill av olika slag 5 kr/ burk. Bra pris på creme fraiche laktosfri. Så vi åt tre personer för ca 20 kr. Jisses! Och vi alla var mätta och nöjda och glada. Handlat mat för mer men då behöver vi inte gå till affären på ett tag. Skönt!
  Önskar er alla en riktigt trevlig och skön fortsättning på midsommarhelgen!

  • Susanne Jonsson

   Bra budget Ingmari! Tack och allt detsamma till dig!

 • Ingegerd

  Här blev det jordgubbar till frukost, mums! Önskar alla en glad midsommar 🙂

  • Susanne Jonsson

   Mums vad gott Ingegerd! tack och detsamma!

 • Liljan

  Jag vill också önska dej Susanne och alla andra vänner härinne en GLAD MIDSOMMAR!!! Håller med om jordgubbarna Susanne…vi ska snart ut och köpa på oss lite gubbar! Vi har 12-åriga barnbarnet här sedan 1 vecka så tror inte det blir så mycket sill här i år vilket också bara glädjer min man, bara jag som älskar.Barnet önskade ”blomkål i ugn med ost”, så var till gårdsbutiken igår och köpte det och sparris… egenodlat !! Dessutom varmrökt lax och romsås – igen :o)
  Gissar att det blir en härlig mix av allt på bordet- varför inte. Men, jag ska också göra din Västerbottenpaj Susanne, mmm- det blir nog bra de´här
  Ha det så gott alla, KRAMAR, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Tack fina Liljan! Så mysigt ni har! Älskar gårdsbutikerna 🙂 KRAMAR