Okategoriserade 

Rabarberpajernas Rabarberpaj

Hej Kompisar!

Ikväll sänds säsongsavslutningen av Go’kväll. Så roligt, Orsa Spelmän med Tina Ahlin, Gunilla Röör, Superstylist-Hedvig och Pekka Heino.

IMG_9132

Jag ska baka min godaste rabarberpaj. Jojjomän. Här hittar du receptet på min bästa Rabarberpaj med knaprigt täcke, syrlig rabarber och len vaniljkräm. Moderskeppet i bakkant på bilden nedan.

IMG_9125

Den är bara SÅ god! Speciellt extra lyxigt när den var varm, med jordgubbar och vaniljglass. Det är egentligen int nödvändigt, den är nog god som den är. men mums för lite extra festliga tillfällen. Här hittar du förresten en glutenfri rabarberpaj med jordgubbar.

rabarberpajgf-58-webglfriafrallor

Smakkombon jordgubbar & rabarber är så fin, speciellt med vanilj med i leken.

rabarberpajgf-94-webglfriafrallor

Har det börjat komma några rabarber hos er än?

rabarberpajgf-34-webglfriafrallor

Hoppas vi ses ikväll!

 

 • Monica

  Oj så smarrigt,måste testas!
  Har du fått någon förhöjning att stå på där bakom bänken,du kändes mycket längre i kvälls….

  • Susanne Jonsson

   Hej Monica! Vad roligt att du gillar! Ja, jag har fått en pall för bänken är så hög och djup för mig 🙂

 • Lena Malmström

  Ojojoj vad gott!!!

  • Susanne Jonsson

   Tack Lena!

 • Liljan

  Åh, vilket program det blev och den där pajen ser ju himmelsk ut-måste bara testa!
  Heja Margot, ingen fara du kom ju fram och jag hoppas du har det jättemysigt! Du, de´där med att gå på fel buss..var i grannstaden idag med väninnan och vi åkte tåg när vi skulle hem och tåget kom och jag ville kliva på så sa hon att det är fel tåg..? jag sprang och frågade och visst var det rätt tåg och med en sekunds marginal kom vi på och fnissade hela vägen hem,haha!! Så vi hade kul shopping OCH resa hem, man behöver en sån där dag ibland. Berätta om din resa sen.
  Susanne…ska vi vänta ända tills Augusti nu då..suck..fast vi syns väl här inne förstås.Ha en fortsätt bra helg alla!! Kram, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hej Liljan! Tusen tack! Jajjamän, vi ses här. Kram

 • Barbro

  Jordgubbar o rabarber är ju gott ihop så din får testas nog testas nu när dom första kommer.
  Ha nu en bra kväll alla mina vänner här.

  • Susanne Jonsson

   Tack Barbro!

 • SF

  Rabarber är min favorit. Om jag inte har Jordgubbar hur mycket rabarber ska jag ha i istället?

 • Margot

  Ok vilket recept sitter hos syrran i Söderköping och läser det ska förmedla detta till henne också. Jag har det prima med gjorde bort mig vid resan hit gick på fel buss men den hann inte gå som tur var. Ska väl höra av mig och tala om mer hur jag haft det jag får väl se programmet i telefonen ikväll när det värsta är över här. Ha det riktigt bra Susanne till vi ses och ha en fortsatt bra helg alla vänner.

  • Susanne Jonsson

   Tack Margot!