Okategoriserade 

Hej från Florida!

Hej Kompisar!

Hur har ni det? Här är det 33 grader och sol, det har regnat inatt så imorse var det jätteskönt ute. Jag vaknar varje morgon runt kl 6, pigg som en mört, haha, jet lag… Sedan kokar jag te, kaffe, gör frukost och väcker gänget. Eftersom de bor här stannar de uppe sent, de njuter av svala härliga kvällar här och behöver inte direkt jaga solen. Jag slocknar däremot vid kl 22, senast.

IMG_9504

USA är verkligen annorlunda uppbyggt. Jag försöker promenera överallt, men här är det anpassat mer för biltransport. Plus att det är supervarmt på dagarna. Men jag passar på att njuta av det 🙂

IMG_9567

Vars jag än reser så är stranden det som ändå alltid lockar mig mest. Här är de milslånga, vacker finkornig, vit sand med snäckor och stenar i. Och det höra med palmerna alltså… Vi har vart lite offline ett tag, tack för att ni har hjälpt till att hålla igång nyhetsflödet under tiden. Älskar det.

IMG_9704

Här en bild på piren i Jacksonville beach, i soluppgången. Bästa tiden för långa promenader, om jag får välja. Sedan är det efter 19-ish i solnedgången (se kvällsprommis nedan).  Däremellan har man det bäst i skuggan 🙂

IMG_9630

Utbudet av nyttig mat har verkligen ökat och jag passade på att besöka en underbar, ekologisk supermarket.

IMG_9722

De gör så fint i hyllorna. Jag vill laga allt. Kram! /er vän i Florida