Okategoriserade 

Påskmorgon

IMG_8807

Hej Kompisar!

Tack för alla fina påskhälsningar. Hur har ni det? Blev det mycket påskmat eller mer återhållet firande?

Här är det sol idag, det har blåst endel kyliga vindar så det blev att klä på sig ordentligt för helgens promenader. Såhär såg det ut imorse vid soluppgången. Jag älskar verkligen att vara härute vid havet.  IMG_8842

Hoppas, hoppas att jag kan få hitta en tomt jag har möjlighet att köpa någonstans härute. De är så vansinnigt dyra. En av mina grannar där jag hyr sa åt mig här i påsk att starta en viss matvaruaffär haha, ja, de har två mataffärsägare till grannar. Jag ska leta vidare lite mindre centralt, jag sku verkligen behöva ett bra kök för mitt liv och min verksamhet. Håll tummarna är ni snälla.

Kramar!

 • Susanne Jonsson

  Jag också, den är bäst Ami 🙂

 • Susanne Jonsson

  Hej Ami! Rester är toppen! Åh så fint att ni delar med er av er kärlek, jag är säker på att det var uppskattat. Sprid kärleken!

 • Kristin

  Du måste ha varit uppe tidigt eller så gick du och la dig sent… Jag är så nöjd varje sommar när jag både får se solen gå upp och ner under samma dygn. Samtidigt höra fåglarna tystna och gå till ro för att några timma senare vakna och börjar kvittrar igen. Det är livskvalitet och alldeles gratis. Nu har barnen åkt hem till sitt. Alla var friska och vi avnjöt sedvanlig påskmat. I julas drabbades några av influensa och då är man inte så matfrisk. Vi har haft en skön påsk. Idag plockade jag dom första tussilagona.
  Det klart att vi håller tummarna så att du hittar något boende vid havet. Kram till er alla

  • Susanne Jonsson

   Åh så underbart Kristin. Tack för dina fina ord!

 • Margot

  Tack för alla vackra foto du bjuder oss på själv älskar jag havet har alla mina somrar vid havet på västkusten Varberg är ju boråsarnas paradis. Påsken här blev väldigt lugn och sparsam på grund av att jag var helt slut efter den lilla!e hundens elände sov inte en natt på hela påskveckan så bara påsklunch på påskafton.
  Att du kan få ett nytt boende vid havet önskar jag dig verkligen samt ett rejält kök kan jag förstå att du önskar dig håller tummarna att detta lyckas.
  Vädret här har bjudit på sol i påsk men ingen värme precis men snön har hållit sig härifrån och det är skönt för nu räcker det med den vita varan tulpanerna blommar och magnoliaknopparna har slagit ut .
  Ha en bra vecka och många kramar till er alla 🙂 🙂

  • Ami

   Ja vilket drama ni fick vara med om den lille vovven. Hoppas allt ordnat till sig för honom. Jag är helt slut idag efter att ha haft grabbarna med familjer + hund o katt här i påsk. De sista åkte hem i går tisdag. Sååå roligt men du behövs några vilodagar.

   • Susanne Jonsson

    Förstår det =)

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Ah! Varberg låter underbart. Har aldrig vart där. Och magnolia! Tack för dina fina ord. Håller tummarna för vovven vidare och att du får vila ut nu. Kramar till er alla här 🙂

 • Ingmari

  Hahaha. Latsidan! Jag kiknar av skratt över denna självstavning. Laxsidan ska det stå. Fast latsidemat är det ju också.

  • Susanne Jonsson

   Underbart Ingmari, älskar det!!! Tack för dina fina ord.

 • Camilla

  Tummarna är vikta för dig 🙂 Hoppas det löser sig för dig, förstår verkligen ditt sug efter att få bo vid havet. Det är så otroligt rogivande och själavårdande.
  Här blev det ett ganska sansat påskfirande men önskade man fått ha påsklov hela veckan 🙂