Okategoriserade 

Glad påsk!

Hej Kompisar!

Hoppas ni har haft en fin start på påskhelgen! Hoppas att lilla vovven kryar på sig fint Margot, vilket drama. Ja, visst är förklädet mysigt! Äkta vintage.

Vi har haft snöstorm och snålblåst varvat med sol, imorse vaknade jag av en stor sol så nu är vi på väg ut. Här är en bild från igår just efter solnedgången. Så skönt när det är ljust längre på kvällarna.

IMG_8704

Tack för att ni berättar om era påskar här på bloggen. Och varmt tack för att ni var med oss i rutan i onsdags.

IMG_8561Glad påsk & Stor Kram på er alla!

ps. Kommentarerna gick int att svara på nu på morgonen, det strular med tekniken och alla är lediga. Men jag läser allt, som ni vet. Tack. Tänker på er, så fint att få vara eran kompis.

 • Barbro

  Vill också önska alla vänner här en glad påsk!
  Du Margot vad skönt att Mozart piggnar på sej också.

 • Ingmari

  Fortsatt Glad Påsk! Läste att det var ruskväder i norr med avstängda vägar men en kompis i Luleå åkte till stugan utanför stan på bara, fina vägar. Här skiner solen på klarblå himmel nu på påskaftons morgon men det ska mulna på. Snön ligger på gräsmattan och på grenar och utemöbler här runt Stockholm. Ser konstigt ut. Det var -8° ute i natt. Till frukost = middag här blir det Janssons frestelse med ägghalvor till. Mums! Jobbar hela helgen och har ju date med John Blund på dagarna. Bra med goda rester som ger mat snabbt. Melodikrysset måste lösas först också. Blev lite fundersam över den goda anrättningen på bilden som lockar. Det är ju påskafton ändå!

  • Ingegerd

   Glad Påsk kram till alla här!