Okategoriserade 

En kväll på byn

Igårkväll hade jag verkligen tur. Efter Maud hade lagat all god lax i Go’kväll så kom hon ner på stan och vi gick på middag med några vänner.

IMG_8462

Det blev en suddig bild, men jag tänk att känslan går fram. Så fint att få träffa sina kollegor på en bit mat och bara mysa. Sedan var jag på en spelning med några kompisar, så det blev ovanligt sent en onsdagskväll. Det känns litegrann nu. Men det var det värt. Hur brukar ni komma igång dagen efter efter en sen kväll? Alla tips mottages tacksamt. Under tiden så fixar jag med blommor inför en matplåtning imorgon.

IMG_8366

Just nu finns det fina Fresia i blomaffären, jag älskar dom. De har så fin form, speciellt när man får de med blandat knoppar och blommor. Så kolla in Fresia, det är mitt bästa torsdagstips idag. Jag älskar vita, men det finns massa gula också såg jag. Passande till påsk.

Glad torsdag Kompisar!

 • Barbro

  Vad duktig du är Margot och vad kul det kommer att bli.
  Mailar dej en dag.
  Kram på er alla.

 • Liljan

  Hallå och oj!! kan det vara möjligt?! Margot du är väl en fixare du :o). Jaa, här behövs ju planering verkligen, vi får väl vänta in Susanne och se vad hon skulle föredra kanske…under tiden önskar jag alla en härlig helg, här är 15 plus i skuggan men blåsigt och vinden är kall men ska en titt på balkong och röja lite..min gräslök är 20 cm lång !! Även timjan och Rosmarin ser ut att ha klarat sej !! Kram, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Wow! Men åh så roligt, jag vill verkligen träffa er alla! Kram

 • Ingmari

  Gör sedan Susanne en fin bok med sina vackra bilder i så blir det en totalupplevelse!!!

  • Susanne Jonsson

   Hihi, jajamän!

 • Ingmari

  Otroligt roligt! Blir alldeles paff. Bra jobbat! Tänk, hur mat kan förena i detta avlånga land från sameland till sydkust via en person, Susanne, en blogg och TV. Härligt!

  • Susanne Jonsson

   Hurra för er!

 • Margot

  Susanne vilken grej tänk om det blir verklighet hoppas så. Men stor planering krävs för du är väl mycket upptagen ?

  • Susanne Jonsson

   Några månader innan behöver vi nog 🙂

 • Margot

  Ni kan maila mig på margotredin@gmail.com om ni har förslag eftersom jag inte vet var alla bor och heter kram på er

 • Margot

  Har nu pratat med Susanne chef nyss och i år blir det inte någon skördefest medverkan för Gokväll. Men hon sa att om mötet ska ske i Umeå är vi verkligen välkomna till studion på studiebesök etc. Vad tror ni hur vi ska fixa det här ?

  • Susanne Jonsson

   Vi måste fundera ut nåt bra, vad roligt!

 • Margot

  Hej alla mina vänner och även du Susanne nu har jag fått ett svar från Susannes chef hon vill att vi fixar ett möte någonstans de betalar Susannes arbetstid de vill också filma en snutt när detta sker.
  Hon frågade om jag hört att Susanne nämt något om att vi blivit sådana vänner här på bloggen men det har jag inte gjort.
  Nu är den stora frågan kan ett sådant möte ske i Umeå vore det ju hur kul som helst hon föreslog ett litet matlagningsworkshop ihop med Susanne.
  Detta kräver planering vi måste ju kunna diskutera hur det ska ske och när jag tänkte på det är ju alltid skördefest i Umeå när Gokväll sänder ifrån. Många tankar rullar i mitt huvud hur löser vi detta ? Hör av er ……..

  • Kristin

   Jippi !!! Det gjorde du bra. Tur att det inte är 1 april idag för då kunde man tro att det är ett aprilskämt. Hör av mig på din mail senare. Kram

   • Susanne Jonsson

    Underbart!

  • Susanne Jonsson

   Hurra Margot, vad roligt! Bra jobbat!

 • Kristin

  Glädjer mig åt att ni hinner umgås kollegor emellan. Det är viktigt. Som Ingmari skriver har man haft kul kvällen före, får man energi att klara av morgondagen. Du får koka dig lite starkt kaffe och ta dig en promenad i friska luften. Då brukar jag kvickna till. Åter en fin bild på din blogg. Önskar er alla en trevlig helg. Kram

  • Susanne Jonsson

   Håller med dig Kristin. Så viktigt. Hihi, det blev starkkaffet… Kram

 • Ingmari

  Det är så fint med en liten, låg bukett med bara några få blommor. Läste nyss att årets pelargon är vit så buketten är helt inne. Vackert! Det blir inte så mycket sent nattsudd nu för tiden. Lever på minnen från tidigare glada dagar när man rumlade om med allt från dans på dansbana till diskotek. Kul är det ibland att träffas i goda, glada vänners lag. Då kan klockan bli mycket men har man haft roligt brukar det inte vara problem att komma igång nästa dag. Härligt att du och ni hade det så mysigt! Skönt avbrott i tv-arbetet. Gulligt av dig att vi får vara med om det också. Fundersam blir man också över vad du har för projekt på gång med fotograferingen! Spännande! Kramhälsningar med kräm på toppen till alla här!

  • Susanne Jonsson

   Hej Ingmari! Bara kärlek och glädje. Idag har jag köpt däck, jag tänker alltid på er alla då. Vintergäck/däck. Det gör mig varm i hjärtat. Tack. Krämkram