Okategoriserade 

En kväll på byn

Igårkväll hade jag verkligen tur. Efter Maud hade lagat all god lax i Go’kväll så kom hon ner på stan och vi gick på middag med några vänner.

IMG_8462

Det blev en suddig bild, men jag tänk att känslan går fram. Så fint att få träffa sina kollegor på en bit mat och bara mysa. Sedan var jag på en spelning med några kompisar, så det blev ovanligt sent en onsdagskväll. Det känns litegrann nu. Men det var det värt. Hur brukar ni komma igång dagen efter efter en sen kväll? Alla tips mottages tacksamt. Under tiden så fixar jag med blommor inför en matplåtning imorgon.

IMG_8366

Just nu finns det fina Fresia i blomaffären, jag älskar dom. De har så fin form, speciellt när man får de med blandat knoppar och blommor. Så kolla in Fresia, det är mitt bästa torsdagstips idag. Jag älskar vita, men det finns massa gula också såg jag. Passande till påsk.

Glad torsdag Kompisar!