Okategoriserade 

Våffeldagen

Äntligen våffeldag!

IMG_7798

Jag har samlat mina bästa våffelrecept här. Nu är jag ute på jobb men planerar att njuta en lite senare i vårsolen. Blir det några våfflor hos er idag?

 

 • Ingmari

  Köpte tom nya våffeljärn varsitt till barnen. Nu finns ju möjlighet till gluten- och laktosfritt så även vi kan vara med. Plus att man kan klämma potatis i järnet ju. Och göra crôque monsieur. Gott. Många bra idéer från Susanne vidgar världen. Go’ söndag på er. Sover för fortsatt jobb i helgen. Sopbilarna kör här. Sanden ska bort. Våååååår!

  • Ingmari

   Croque monsieur ska det vara. Lärt mig nu att det även finns croque madame. Kul.

   • Susanne Jonsson

    Och gott!

  • Susanne Jonsson

   Härligt!

 • Margot

  Oj vad goda mina skrädmjölsvåfflor blev måste tacka för både tips och recept kära Susanne bjöd även min svåger på dessa som åt med god aptit och drack kaffe för att inte tala om maken som var så förtjust i dem. Nu blir det till att baka skrädmjölsdrömmar en gång till de första är slut så nu fryser jag in en sats annat är mina tvåbenta råttor där igen.

  • Susanne Jonsson

   Hihi, heja du!

 • Margot

  Vet ni vad jag har gjort smet till skrädmjölsvåfflor för första gången återkommer med hur det blev vilar just nu efter handel lunch och bakat 50 tekakor . Sonen ringde så mamma när ska du baka tekakor jag är så sugen på det så vad gör dumma mammor ställer naturligtvis upp ska leverera hälften till honom fryser hälften till oss själva. Jag brukar ibland göra räkmacka på dessa när vi blir sugna. Har inte njutit ute av vädret idag hoppas solen strålar imorgon också då ska jag njuta av vårsolen ute i lä. Ha en skön och smakfull våffeldag.;-) 😉

  • Barbro

   Nu blev jag också sugen att baka tekakor med det mjölet.Har nu bakat med nyponskalsmjöl blandat med fullkornsvetemjöl special ett tag o kul att få nya tips.
   Ha nu en fortsatt bra kväll alla mina vänner här.
   Kram

   • Susanne Jonsson

    Mums! Kör hårt Barbro!

  • Susanne Jonsson

   Men så gott Margot!