Susannes torsdagstips  Torsdagstips  Vegetariskt 

Körsbärsblom & Torsdagstips

Mera vår! Tusen tack för alla fina kommentarer och den fantastiska dikten.

IMG_8099

Här blommar det vidare, nu är det körsbärsriset som står i full blom. Jag älskar körsbärsblom, de gör mig glad. Och de brukar stå flera veckor. Idag blåser det en del, men solen är framme på klarblå himmel med fina molntussar. I går har jag förberett en gryta som bara är att värma när man kommer hem sent och är hungrig. Ni kanske minns den, min värmande, vegetariska chili.

Historieätarna2016-56-web

Får man till planeringen i köket så har man kommit långt brukar jag tänka. Ändå är det precis som det går troll i det. Trots att jag jobbar med mat hela dagarna, så är det en utmaning att ha rätt grejor hemma vissa veckor. Men, å andra sidan, det är ett bra sätt att komma på nya recept.

Solstrålar!

 • Susanne Jonsson

  Hahahaaa, vad roligt!!! Tack för att ni berättar!

 • Susanne Jonsson

  Underbart att höra Ami!

 • Kristin

  Här i Jämtland snöar det och är grått, dock ett par plusgrader. Än så är det långt till vår som man sjunger i visan. Man får glädja sig åt ljuset som kommit tillbaka och tulpanerna som står på köksbordet. Trevlig helg !

  • Susanne Jonsson

   Precis Kristin! Tack!

 • Ingmari

  Hu så fel det kan bli. Kul och farligt på samma gång.

 • Margot

  Nu har jag stammat ser jag

 • Margot

  Ja nu är våren verkligen på väg satt ute i solen en stund igår så även idag efter promenad med lille Mozart ja så heter den lille hunden jag passar. Tog med mig lite kvistar in som min svåger klippt av buskar och träd ska se om de slår ut försöka duger. Körsbärsblom är ju . Körsbärsblom är ju mycket vackert men vi har inget sådant. Ha nu en skön helg alla vänner och kram på er

  • Susanne Jonsson

   Så fint med din kompis lille Mozart!

 • Ingmari

  Fot till… förstås.

  • Susanne Jonsson

   haha Underbart!!!