Okategoriserade 

Chokladmazarinbitar

Ny vecka som startar med mazarinens dag, bara en sån sak!

IMG_8454

Jag är väldigt förtjust i de här Chokladmazarinbitarna i långpanna. De blir perfekt saftiga och chokladkrämiga med god mördegsbotten. Ett smidigt och enkelt sätt att baka något gott till vårens fikastunder. Skär man dem i små bitar så är det enkelt att ta fram exakt så många man behöver och tina eftersom.

 

  • Gunilla

    Hej, ser smaskiga ut men jag tål inte mandel och nötter. Kan man använda något annat än mandelmassa?

  • Cecilia

    De ser väldigt mumsiga ut!! Går de att frysa med glasyren på?

    • Susanne Jonsson

      Ja, det gick 🙂

  • Margot

    Oh ja dessa är ju sååå goda har gjort dem flera gånger men de går så fort åt det finns råttor i mitt skafferi stora som går på två ben !!!!

    • Susanne Jonsson

      Hihi, mitt med!

  • Ingmari

    Frestande. Känner för att testa detta recept med glutenfritt mjöl. Tack för ”gott” tips.

    • Susanne Jonsson

      Kör hårt!