Okategoriserade 

Bakom kulisserna

Hej Kompisar!

Idag har jag startat jobba med ett nytt projekt som jag kommer kunna berätta mer om här framöver, men int riktigt än. Passade på att ta en liten bakom kulisserna bild imorse innan vi startade.

IMG_8370

Jag lånade ett kök och fick sällskap av den här lilla kompisen som ville snooza på mina skisser.

Hon heter Pixie, visst är hon fin? Katter är verkligen roliga. Tala om starka personligheter. Jag har mest tänkt på mig själv som en hundmänniska. Men jag börjar inse att man kan vara både hund- & kattmänniska. Ser ni förresten lilla citrusträdet i bakgrunden? Få se hur länge jag lyckas hålla det vid liv…

Hej från oss!

 

 

 • Ingmari

  Oj. Byte av bild. Du som såg så glad och mysig ut på det förra. Jag såg dock inte något träd i bakgrunden på det fotot. Fina är ni, både katt och du. Nu blir det tv snart. Ha en mysig kväll. Önskas alla här på sidan.

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari! Jag hade lagt in fel bild, så jag fick ändra.

 • Margot

  Glömde berömma din vackra bukett med ranunkel på bordet vita sådana och ljust rosa är ju underbara

  • Susanne Jonsson

   Tack Margot, vad roligt att du gillade dom. De är i sin bästa säsong just nu. Hoppas att du har några hos dig. Jag skickar några här annars!

 • Margot

  Hjälp vad nyfikna vi blir men håll oss på halster bara hihi!!! Katter är väl underbara jag har alltid haft katt till min sista dog för 8 är sedan därefter har det bara varit dagmatte åt en hel del hundar.
  Skulle så gärna vilja ha en grå engelsk korthårig men mannen säger nej nu räcker det med djur. Vår dotter så alltid när hon var liten att det är inget riktigt hem utan husdjur.
  Hoppas citron trädet växer och frodas så du kan sitta bredvid och inandas dofterna från det för du älskar ju det. S

  • Susanne Jonsson

   Ja, jag älskar det så mycket 🙂 Tänk att du kommer ihåg det, wow! Bra minne! Jag är väldigt förtjust husdjur, haha jag har haft samma känsla som din dotter, fast med våra hundar. Och en katt som mer eller mindre flyttade in till oss. De är roliga, katterna. Jag kunde hitta honom lite överallt hips vips, i badkaret lapande vatten i kranen, i garderoben där han bäddat ner sig bland mina tröjor. Men det är klart att det är både stort ansvar och tar tid.

 • Camilla

  Vilka sötnosar, fångade på samma bild 🙂 älskar verkligen hur katter alltid ska gosa när man sitter med papper. Spännande, ser framemot ditt nya projekt.

  • Susanne Jonsson

   Tack Camilla! Ja, de är roliga!

 • Ingmari

  Spännande. Vad har du nu på g? Veckans clou – av katten?! Inte ta sig en jamare utan bara räcka vacker tass. Morrhår och ärter? Nja. Lapa sol? Kanske? Men du sitter ju inne och skissar med kissar? Får du på pälsen? Knappast. Inte heller lär du bjuda på kattmat ur en skål på golvet. Undrar verkligen. Spännande när du går som katten kring het gröt så där. Och retar oss nyfikna som nosar här. Vi får väl spinna vidare på vad vi ska få se och jaga bytet. Ser fram mot vad du har att bjuda på!

  • Susanne Jonsson

   Hej Ingmari! Haha, jaa! Mjau!