Bjudmat  Ekologiskt på budget  Hälsokrubb  Inspiration  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Tips  Torsdagstips  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt  Vegruari 

Rödbetstacos

Jag älskar vanliga tacos och jag älskar den här variationen minst lika mycket, eller mer. De gör succé numera på förskolan där min kompis är kock. Barnen är fantastiska som vågar testa. Min kompis också!

tacoonsdag

Här hittar du receptet på de älskade rödbetstacosarna. Kom på det när jag ville ha ett alternativ till färdigköpt vegfärs. De är magiska. Tro mig. Och om ni int gör det, så tro på Martin, som kikade in i studion och provsmakade när det begav sig. Tänkte att jag måste bjuda på en liten återblick från arkivet när jag hittade det här 🙂

bild 1

Här hittar du receptet på Morotstortillas, SÅ goda!

Glad fredag Kompisar!