Okategoriserade 

Ny miniserie på Play

Hej Kompisar!

Tusen tack för alla hälsningar, så glad jag blir!

Vi firar med att släppa min nya miniserie Susannes utflyktsmat på Play.

_MG_3938

Välkommen att följa med mig ut i mina hemtrakter. Vi filmade 4 recept en svinkall februaridag, hahahaaa… Vädret slog om till riktig vinter med blåst i sista stund. Hjältar fotograf Hanna och Matilda inslagsproducent.

_MG_4039

Det känns extra roligt att vi är i min vardagsmiljö, mitt i naturen. Som är så viktig för mig. Här kokar vi kaffe och pratar om allt och inget eller sitter tysta och tittar in i den sprakande elden. Jag lagar nåt av det som alltid finns hemma i skafferiet. De här 4 recepten är såna. Okrångligt. Ofta vegetariskt. Det behöver inte vara svårt, ett par ingredienser räcker långt. Och det behöver int heller vara så stort projekt. Packa en rygga och gå ut. Om det är omöjligt går recepten bra att laga hemma också.

_MG_3897

Ofta är det tyst, förutom havet. Det är aldrig tyst. Jag älskar att prata med människor, men jag älskar också människor som jag kan vara tyst med i långa perioder. Här föds de flesta av mina recept, här skriver jag till er och här stillar jag ner sinnet så att jag kan höra mitt hjärta. När det brusar i världen är mitt tips att gå ut i naturen och bara vara. Landa i sig själv, så att man kan stå stadigt även om det blåser orkan både här och där. Jag tror tillochmed det är bekräftat i forskning att vistas i naturen är bra för oss människor. Tacka för det! Det var väl det vi blev gjorda för från början.