Okategoriserade 

Kladdkakssemlan

Ikväll tänkte jag se till att det blir en liten semmelfest i Go’kväll. Det är ju Fettisdag på tisdag, hurra för det!

semmelkaka2016-92-web

Jag tänker göra en smaskig kladdkakssemla. Helt enkelt en Kladdig Kladdkaka med mandelmassa fylld med hjortrongrädde. Mycket enkelt och gott. Och inte en chans att det blir nån törbulla. Den klassiska semlan håller ju alltid, men det här är en enklare variant. Jag gillar att göra dem i små formar, så kan man enkelt frysa in och ta fram eftersom och tvärgöra sig en saftig semmelbakelse.

semmelkaka2016-4-web

Stylist Hedvig Andér tipsar och berättar om den lilla svarta. Jag älskar Hedvigs tips. Hon är så bra på att se vad våra olika kroppar klär bäst i. Att framhäva och lyfta det personliga. När man hör henne prata så förstår man vilken erfarenhet och kompetens hon besitter. Dessutom, och viktigast för mig, så är Hedvig en fantastisk människa. Men det händer mer! Rachel Molin drömreser och Linnéa Olsson spelar och sjunger så vackert. Linda håller i trådarna.

Är ni med oss ikväll?