Bjudmat  Okategoriserade  Vegetariskt  Vegruari 

Grekisk paj med örtfluff

IMG_3649

En paj är alltid en paj. Här är en jag skapade efter jag varit i Grekland. Jag serverar den med ett ljuvligt örtfluff. Och en enkel grönsallad. Den har blivit succé varje gång jag har lagat den, och jag har tipsat om den förr här, men den är bara så god att jag vill ta med den i våran Vegruari.

Tips: Har du fått över grönkålspesto från igår så kan du använda den, antingen som den är eller blanda ut den med gräddfil eller krämig yoghurt.

Ha en jättefin kväll allihopa, hörs imorgon!

 • Barbro

  denna paj är ju så jättegod med färsk timjan på.ska nog prova med örtfluffet till nästa gång .
  ha nu en bra dag alla mina vänner i solen o kram på er.

  • Susanne Jonsson

   Hej Barbro! Ja, gör det, det är kanon!

 • Ingmari

  Sådana godsaker i!

  • Susanne Jonsson

   Eller hur Ingmari 😀