Okategoriserade 

Årets Matprofil 2017

Glad alla hjärtans dag Kompisar!

Nu kommer ett extra roligt inlägg. Jag har fått pris!

IMG_7529

Såhär glad blev jag. Det var igårkväll i Stockholm. Massa finalister, och jag och Pekka. Kändes som högsta vinsten redan att få vara en hel kväll med honom. Fina, fina Pekka.

IMG_7492

Det är 1,6 miljonersklubben som har en hälsogala och delar ut detta pris. Jag fick bronsplats. Eller jag och jag, vi alla. Nu var ju inte ni alla där, men jag tackade er för att ni tittar är en förutsättning. Och teamet bakom mig som hjälper mig och peppar på det här med bra mat till folket. Paolo Robertos dotter Elisa delade ut priset, ja, Paolo också. Och Annika Jankell.

IMG_7560

Det var mörkt och svårt att fota, men jag antar att det kommer dyka upp bilder i endel tidningar för det var många som fotade. Jag visste inget förrän på fm igår, så jag fick tvärhoppa på ett flyg i sista minuten och sedan dök jag upp hips vips och lite spontant bad att få sova över, hahahaaa… Minns ni Martin Ljungs ”Vi är här nu!” Det är inte så jag brukar resa. Men det blev underbart och nu har vi ätit hjärtans frukost tillsammans innan jobbet. Kanske är det såhär jag ska fira hjärtansdagen framöver. Att dela någons vardag rakt upp och ner. Det är kärlek för mig.

Grattis och hurra för alla vinnare!

TACK till er alla tittare och alla vänner som följer mig här.

TACK ni som röstat på och nominerat mig.

TACK finaste kollegor.

TACK juryn.

TACK min familj & vänner.

 

 • Anna J

  Hurra och grattis, du är så värd det här priset. Dina recept och tankar kring mat är fantastiska tycker jag. Keep up the good work! 🙂

  Kramar!

  • Susanne Jonsson

   Tack Anna, så fint för mig att höra!

 • Elin

  Stort grattis! Du har så många goda recept. Ofta enkla, okomplicerade men med mycket smak. Toppen! ☺

  • Susanne Jonsson

   Tusen tack Elin!

 • Susanne Jonsson

  Hej Ami! Tack snälla du!

 • Ami

  Så roligt! Stort grattis!
  Lite sena ”alla-hjärtansdags-kramar till er alla här 💞!

 • Liljan

  Finaste Susanne, jag grattade dej igårkväll på Instagram men kan inte låta bli att göra om det! Du är såå värd detta pris och Ingmari har summerat så fint varför så jag bara instämmer. Sen är man ju lite avundsjuk på det andra priset…. att få tillbringa kvällen med goá Pekka….Ha en fortsatt fin hjärtans kväll ,KRAM, Liljan

  • Susanne Jonsson

   1000-Tack Liljan! Ja, har är en fin människa en Pekka.

 • Elisabeth

  Så roligt-stort GRATTIS!
  J

  • Susanne Jonsson

   Tusen tack Elisabeth!

 • Ingmari

  PS: Jag såg en massa kvinnor på stan igårkväll och de bar på goodiebags med klubbens märke på. De hade säkert haft turen att få se dig få pris och få se Pekka. Så roligt! Vilken kväll ni alla och särskilt du Susanne måste ha haft. Ett minne för livet! DS.

  • Susanne Jonsson

   Ja, det var nog det gänget!

 • Ingmari

  Grattis och hurra x 4! Detta är du så väl värd. Du smittar oss med din alltid glada utstrålning och ditt härliga leende. Är man ”hurven” så blir man alldeles varm inuti. Mat presenterar du så tydligt och överskådligt på ett pedagogiskt och samtidigt roligt sätt så kokkonsten blir så lätt. Nya idéer och recept flödar och ger inspiration till grön och nyttig mathållning. Din blogg är ett så skönt och dessutom välgörande avbrott i tillvaron men blir samtidigt ett undervisande och utvecklande tillskott i vardagen och även till fest. Härligt besked just på Alla ❤ Dag! Alla goda recept med nyttigheter för kropp och själ med extra knorr för tunga och gom gör nytta just för alla hjärtan så vi alla får ork, lust och glädje att tänka på varann och fira denna dag. Önskar särskilt dig Susanne, och förstås också alla här, en riktigt trevlig och mysig Alla ❤ Dag! Önskar dig Susanne fortsatt härlig framgång så att vi får se dig och dina mattips länge framöver och får glädjas åt dina alltid soliga, glada framträdanden i ruta, på bild och i texter. Du behövs! Och det är därför extra glädjande att just du tilldelats ditt pris! Rätt kvinna på rätt plats = i köket och i tv-rutan! Stort GRATTIS!!!

  • Susanne Jonsson

   Men oh så fint för mig att höra. Ibland undrar man ju som människa om man är på rätt plats, och om allt jobb man gör verkligen gör nån skillnad i verkligheten. Tack för dina fina ord Ingmari.

 • Margot

  Grattis ännu en gång och vilken mysig kille bredvid dig på bilden vi gläder oss alla åt detta vilken Alla Hjärtans Dag du kan fira. Kramar i massor

  • Susanne Jonsson

   Tack Margot!

 • Barbro

  Ett jättegrattis till dej Susanne!
  Många kramar till dej ❤

  • Susanne Jonsson

   Tack Barbro!