Okategoriserade 

Årets Matprofil 2017

Glad alla hjärtans dag Kompisar!

Nu kommer ett extra roligt inlägg. Jag har fått pris!

IMG_7529

Såhär glad blev jag. Det var igårkväll i Stockholm. Massa finalister, och jag och Pekka. Kändes som högsta vinsten redan att få vara en hel kväll med honom. Fina, fina Pekka.

IMG_7492

Det är 1,6 miljonersklubben som har en hälsogala och delar ut detta pris. Jag fick bronsplats. Eller jag och jag, vi alla. Nu var ju inte ni alla där, men jag tackade er för att ni tittar är en förutsättning. Och teamet bakom mig som hjälper mig och peppar på det här med bra mat till folket. Paolo Robertos dotter Elisa delade ut priset, ja, Paolo också. Och Annika Jankell.

IMG_7560

Det var mörkt och svårt att fota, men jag antar att det kommer dyka upp bilder i endel tidningar för det var många som fotade. Jag visste inget förrän på fm igår, så jag fick tvärhoppa på ett flyg i sista minuten och sedan dök jag upp hips vips och lite spontant bad att få sova över, hahahaaa… Minns ni Martin Ljungs ”Vi är här nu!” Det är inte så jag brukar resa. Men det blev underbart och nu har vi ätit hjärtans frukost tillsammans innan jobbet. Kanske är det såhär jag ska fira hjärtansdagen framöver. Att dela någons vardag rakt upp och ner. Det är kärlek för mig.

Grattis och hurra för alla vinnare!

TACK till er alla tittare och alla vänner som följer mig här.

TACK ni som röstat på och nominerat mig.

TACK finaste kollegor.

TACK juryn.

TACK min familj & vänner.