Bakat  Susannes Gröna Jul  Vår vackra natur 

Susannes Gröna Jul

Idag biter det i kinderna, härligt!

Jag började morgonen med jobb ute vid havet, jag jobbar där ett tag nu. Det är där vi spelar in Susannes Gröna Jul. Vid 8-tiden kom solen och gjorde oss sällskap.

IMG_5321

Visst är det vackert? Och snart, snaaart kommer man kunna se våra videos på Svt Play. Det blir exempelvis den här saffransstjärnan som blivit sån succé på sociala medier. Och i fikarummet på jobbet 🙂

IMG_5249

Ha en superfin kväll allihopa!

 • Susanne Jonsson

  Hihi, nä Hjördis har vintervila 🙂 Tack!

 • Margot

  Ska du lägga lutfisk i blöt det gjorde man alltid förr men det är nog inte så många som gör nu så jag tror jag gör som förut köper i affären för vi gillar verkligen lutfisk min man och jag. Dottern kommer upp och äter men säger att det smakar ju inget men med sås och kryddor är det Jättegott.

  • Ingmari

   Nej. Inte lägger jag lutfisken i blöt på riktigt men det är ju ett talesätt inför Anna-dagen 9 december. Men jag tycker om lutfisk med sås och kryddor. Tom att äta den som den är för lite smakar den ju. Roligt är hur olika lutfisk äts i landet. Vissa äter med senapssås och jag vill ha med vitsås och kryddpeppar och ibland lite svart- och vitpeppar. Och gärna gröna ärter till. Lutfisk är ju både gott, nyttigt och magert. Det blir köpt lutfisk. Och ett Grattis till alla Anna som nog slipper det jobbet med lutfisken på sin namnsdag numera.

  • Susanne Jonsson

   Ja, det är tillbehören som göret Margot!

 • Margot

  Vilken vacker bild säger återigen att du är fantastisk att fånga naturen i all sin glans här är bara gråmulet och regnigt vi saknar sol och lite snö. Jag ser med spänning fram mot vad som komma skall för nyheter. Ha det. riktigt bra så syns vi via rutan den 14:de.

  • Susanne Jonsson

   Tusen tack Margot! Ha det bara bäst så länge och vi ses ju här allihopa!

 • Ingmari

  Oohhhh. Vilket vackert foto! Du är duktig fotograf! Ska bli så intressant att se vad som bjuds i din nya produktion. Undrar om din folkabuss-vän får vara med på ett hörn? Om två dagar är det dags att lägga lutfisken i blöt. Är ni förberedda? 😉😉😉 Härliga hälsningar till Susanne och er alla.

 • Ami

  Wow, vilken inspelningsplats!!! Heja er!!! Klä på er ordentligt bara. Ni får inte bli förkylda till jul. Värmande kramar!!!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ami!!!!