Okategoriserade 

Historieätarna

Ikväll är det äntligen dags att få se resultatet av inspelningsveckan med Historieätarna. Klockan 20.00 i ettan sänds det. Jag minns knappt allt roligt vi gjorde, för det hände så mycket denna underbara vecka 🙂

Teamet som gör Historieätarna känns som en stor familj av glada, trevliga och roliga proffs. De har varit fantastiskt roligt att jobba med varenda familjemedlem. Varje morgon välkomnades jag med stor kärlek, kramar, värme och trygghet. Det är superviktigt för att man ska kunna leverera sitt bästa på alla sätt.

IMG_5751

Här är vi på Söder och spelar in en scen om hur livet kunde se ut där på 00-talet. ja, man känner sig träffad kan jag säga. Vad vi människor håller på. Och vad snabbt allt förändras. Jag trodde det skulle bli ungefär som nutid, men 00-talet kändes stundtals som jättelångt borta. Förändring, konstant förändring. Nu ska jag int berätta mer innan programmet sänds, jag vill int förstöra upplevelsen. Men jag kommer berätta mer här sen, visa bilder och även dela något recept eller ett par.

Visst är ni med oss ikväll kompisar? Hoppas.