Okategoriserade 

Gott nytt år!

Här kommer en varm hälsning från oss alla på Go’kväll. Kvällens program går att se redan nu, klicka här!

Jag gick all in på en enkel bekvämimpameny i år. Alla recept hittar du samlade här och här på bloggen i mina tidigare inlägg. Hur har ni det såhär på årets sista dag? Jag vill passa på att skicka mina varmaste nyårshälsningar till er som är med mig här och i rutan. Ni är jätteviktiga för mig och jag tänker på er ofta. Eran vänskap, kärlek och glädje som genomströmmar era kommentarer. Tusen tack. Även när jag sitter vid poolen och dricker en kopp spanskt kaffe. Har ni testat det här förresten? Det är kondenserad mjölk som man häller i botten på ett glas och toppar med starkt kaffe. Man kan ha mjölk i också. En perfekt dessert, tycker jag. Café leche y leche heter det, ungefär iaf. Jag kan ju int prata spanska, men det här brukar jag klara av att beställa.

IMG_6329

 

Må 2017 bli bästa året hittills för oss alla.

Varma kramar från er vän Susanne