Okategoriserade 

God Jul-Feliz Navidad

Finaste Kompisar, jag önskar er alla en riktigt god & glad jul. Tack för att ni följer med mig här och på teve.

IMG_5881

Tomten kom och hämtade med mig till Spanien, så jag vaknade till det här. En vacker soluppgång över havet. Morgonpromenad. Mysfrukost. Och en riktigt grön jul. Hibiskusen står i full blom utanför rummet.

Jag har jobbat väldigt mycket senaste månaderna, så nu är det tid för lite vila och återhämtning. Jag älskar mitt jobb SÅ mycket och är så tacksam för det, ändå är det viktigt att ha såna pauser när det är lite lugnare. Så man fyller på kraft, inspiration och kreativitet att dela med sig av. Men jag kommer rapportera här. Och jag läser era kommentarer, även om det kan gå segt att svara för internet är långsamt just nu och jag kommer vara ute på vift endel 🙂

Hur spenderar ni julen? Lagar du något speciellt?

GOD JUL och må ni få allt ni önskar er som gör livet bättre och roligare för alla.

Varma kramar från er kompis Susanne