Bjudmat  Glutenfritt  Här är ditt kylskåp Susanne  Inspiration  Okategoriserade  Rester  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Veggie Taco Tuesday

tacofries-55-web

Ibland blir det tacogrejor över, tjohooo! Idag blev det den här favoriten, taco fries. SÅ gott!

tacofries-29-web

Först rostade jag potatis i ugnen, 225 grader ca 25 minuter. Salt, peppar, lite olja på.

tacofries-33-web

Ibland flyttar jag över till portionsformar, ibland gör jag en stor plåt.

tacofries-36-web

Ost på och gratinerar i 225 grader tills den smält.

tacofries-42-web

Sedan är det bara att servera med sina favvotillbehör. Bra sätt att ta vara på en snutt tacofärs. Jag hade vegetarisk färs, det fungerar utmärkt. På toppen blev det yoghurt, het sås och någon chiligucka. Man tar vad man har hemma, efter sin egen smak. Jag älskar recept där man kan byta ut saker lite efter vad man har. Nu tillbaka till kvällsskiftet.

Ha en härlig fortsättning på veckan allihopa!

 

  • Ingmari

    Vi äter faktiskt tacos även på en vardag. Härligt och gott sätt att få i sig grönsaker. Kul tips från dig. Potatis i ugn gör vi ofta numera. Det sköter sig så bra självt. Tack för goda recept. Trevlig mittvecka. Kramar till alla. Plusgrader nu så det känns som vår. Lite svårt att tro att det är första advent om några dagar. Spännande att se vilka adventsrecept som dyker upp.

    • Susanne Jonsson

      Jajjamän Ingmari! Snart ÄR det jul!!!