Okategoriserade 

Ut på tur aldrig sur

Hej kompisar!

Nu är jag på vift igen.

IMG_3786

Det var så mysigt i flygplanet tidigt på morgonen. Fullpackat iofs, och massa var superförkylda, så nu är det bara hålla tummarna att man klarar sig. För nu verkar alla vara mer eller mindre snuviga. Har ni klarat er? Jag försöker ta hjälp av ingefäran, vi får se hur det går. Har varit på massa affärer och inhandlat råvaror till nästa veckas jobb.

IMG_3823

Tog en liten paus med espresso. Tydligen hade jag eller nån tappat ett hårstrå, rakt i koppen. Måste bara tvärberätta en rolig grej som hände nyss. Jag var i en affär och frågade något och expediten ville vara snäll och byta till ett språk jag förstod, så han började prata engelska. Hehe, så kan det gå. Jag tackade självklart så mycket för hans vänlighet. Det är alltid trevligt. Men alltså, jag tycker inte att jag har så stark dialekt. Jag talar ju rikssvenska, eller gör jag kanske ändå int det? 😉

Glad fortsättning på helgen!