Glutenfritt  Här är ditt kylskåp Susanne  Inspiration  Okategoriserade  Recept  Snabblagat  Tips  Tisdagsmiddag på 15 minuter!  Torsdagstips  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Torsdagstips

Idag vill jag tipsa om ett riktigt enkelt knep. Ja, jag antar att det är ett recept, men det är så enkelt så vi behöver int göra nåt.

IMG_3706

Ofta finns det ett par potatisar hemma i grönsakslådan. Längst ner, man får kolla noga. Förresten, en annan grej. I grönsakslådans botten har jag lärt mig att man kan lägga halverade äggkartonger så det blir luftigt och ordning. Mycket bra tips. Hur eller hur, när jag inte har hunnit handla så mycket eller oplanerat får nåt infall att laga mat så fyndar jag oftast ett par potatisar i lådan. De skivar jag tunt och steker i olja, saltar och serverar bums. SÅ enkelt. Och det tar högst 10 minuter. Eftersom man skivar tunt så är potatisen tillagad när den är gyllene och fin. Den brukar bli krispig och god, man kan låta den rinna av om man vill på en bit papper.