Okategoriserade 

Matkassen

Jag hör att det är många som tyck det är tufft med att fixa vardagsmaten här i höstmörkret. Är det någon av er som testat de färdiga matkassarna som finns i flera olika utföranden?

Jag har bara hört bra saker om dem, förutom att de ibland är svåra att hantera tex att recepten är lite väl omständiga. Eller om man ska ha ost till 2 rätter på samma vecka så kanske vissa personer (inga namn) råkar använda upp all ost redan till första rätten. Och när man ändå måst pallra iväg sig till affären faller ju en bit av smidigheten. Bäst att läsa recepten noga 🙂

Om du skulle vilja testa det här med veckorecept så finns det här en matkasse med recept och handlingslista som jag själv använder. Teriyakilax är en favvo hos mig, så den känner ni nog igen. Det receptets länk har fallit bort från matkassen, så den hittar ni här (fast bara med broccoli till).

IMG_6434

Mitt bästa tips för att ordna det här med maten är att ta en stund och planera upp veckans mat i förväg. Koka en god kopp te, tänd ett ljus och bestäm några rätter. Skriv en lista och kanske, kanske har du möjlighet att preppa lite i förväg så att när de stressigaste dagarna kommer så är du redan minst halvvägs.