Okategoriserade 

Korv i ugn

Hösten får mig ofta att börja längta efter vanlig husmanskost. Sommar och vår är mer lätt mat, sallader, kallt. Men nu är det värmande soppor, grytor, ugnsrätter… Så på onsdag nästa vecka ska vi koka palt i rutan. Och imorgon tänkte jag dela ett av mina favvorecept här på bloggen.

Fylld korv i ugnen. Går bra att göra på både vanlig korv och vegetarisk. Det finns tom vegetariskt bacon, både fryst och färskt.

Historieätarna2016-43-web

Kika in imorgon, så hittar du receptet här.

Glad onsdag!

 

 • Kristin

  Jag blir så full i skratt. Idag när jag var och handlade köpte jag frukostkorv. Jag var så sugen på fylld frukostkorv. Nu ser jag fram emot morgondagens recept. Längtar till nästa onsdag när du ska göra palt. Vilka som får äran att smaka dom ?
  Tycker att det är en så varm och mysig stämning på denna blogg. Kramar till er alla

  • Barbro

   Det håller jag med dej om att vi bryr oss om varandra-
   ha nu en bra kväll.

  • Susanne Jonsson

   Underbart för mig att höra Kristin. Tack!

 • Margot

  Hej alla mina vänner det gick bra hos farbror doktorn må ni tro även om det var en cancerfuling i första stadiet så är den borta och även 25 cm av min tarm men jag slapp cellgift om ni visste så glad jag blev. Jag tycker att jag fått livet tillbaka så nu ska jag vara glad och fira detta till helgen med något gott att äta och att dricka tror jag. Tack för att ni alla varit med mig i tanken och här på bloggen och peppat mig och kramar i massor till er alla. Nu väntar ”Gokväll” och Susanne med nya recept de ni blir Mums.

  • Barbro

   Vad glad man blir när man läser sånt här Margot.
   Många kramar till dej men vi får ju inte glömma din make heller.
   Önskar att man kunde skicka dej en blombukett.
   Kram till mina vänner här på bloggen samt Susanne också.❤❤

  • Kristin

   Det är som det stog på skylten som Susanne hade lagt ut igår. Allt kommer att bli bra. Njut och sköt om dig. Styrkekramar från Kristin

  • Ingmari

   Härligt. Toppenbesked. Vi gläds med dig och din make.

  • Liljan

   Åh Margot, så himla skönt att höra- jag är så glad för din skull!!! Ja, så klart ska du fira med något gott till helgen, egentligen skulle du bara sitta där som en liten drottning och låta alla laga maten och passa upp dej. Men när man inte haft någon lust att varken laga eller äta så känns det ”gött” att få dyka ner i grytorna också, :o) ! Ha det så du..och alla andra, passar på att önska god helg till er! Kramar, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Hurra för dig Margot! Ha en underbar helg!

 • Ingmari

  Våra tankar här går till dig, Margot, och jag och vi hoppas att du slipper nervositeten nu och har fått besked. Önskar dig det allra bästa! Styrkekramar!

 • Ingmari

  Kul med lite nya idéer. Ska bli spännande. Välkommen tillbaka i rutan om det blir du som lagar. Hoppas att det blivit ett riktigt trevligt och roligt minne för livet, detta med inspelningen. Höstmyshälsningar till er alla! Och vi hoppas på positivt besked för och från vår vän här på sidan, som väntar på svar själv efter operationen. Önskar dig allt gott!

  • Susanne Jonsson

   Tack snälla du!