Okategoriserade 

Är ni med?

Hej kompisar!

Ikväll har vi ett direktsänt rally för Världens barn i studion i Ume. Hoppas att riktigt många ringer  099-525 25 så kanske jag knackar på hemma hos dig i höst. Hur roligt vore int det? På riktigt.

Förutom det så blir det gäster och min fina kollega Pekka hjälper mig i köket och håller reda på oss tillsammans med redaktör Jenny. Jag kommer laga 3 superrecept för höstmyset.

Varmt välkomna att mysa med oss kl 18.45 ikväll i ettan.

036A0969

Det blir bland annat såna här vi ska laga (squash alltså). Foto: Clara Lidström

 • Barbro

  Självklart att man är med ikväll när du och Pekka är där.
  Vad fin du är i håret.
  Ha en bra alla mina vänner här o kram på er.

  • Susanne Jonsson

   Hej Barbro! Tusen tack! Vad roligt att du var med oss ikväll! Ja, det är Heidi som sminkade oss ikväll som flätar så fint. Kram på dig och på er alla kompisar!

 • Annette

  Gleder meg til squash tips. Har en god oppskrift som jeg bruker, nå gleder jeg meg til å se hva du skal lage. Alltid trivelig når du kommer på besøk i tv-ruten. 🙂

  • Susanne Jonsson

   Tack Annette, vad fint för mig att höra!

 • Liljan

  Klart vi sitter bänkade, ska bli så roligt att ses igen :o)! Kom nyss hem med gröna zucchini/squash, hittar sällan de gula, de är ju också så goda. Ser fram emot dina tips ikväll. Här fanns inga kanelbullar igår..men som Ami sa: kanske till helgen, familj fr Småland kommer så då får man festa lite..så de´så !! Alla ”de där dagarna” är ju himla bra för handlarna, själv bryr jag mej inte så mycket.Köpte jäst för en tid sen´,trodde jag skulle kunna stå och baka..slängde den häromdagen..har ev. fått hälsporre i min opererade fot,och ev. måste jag operera ut spikarna framöver. Har haft jätteont i 2 månader nu…Fick foten heltejpad igår som en liten paket på sjukhuset. Hmm.,kul nästan jämt! Men solen skiner och jag kan röra mej och köra bil så det kunde vara värre! Duu, Margot ta det lugnt o fint bara men så duktig du är som är ute o shoppar!!! Ha det så gott alla, soliga kramar från Blekinge, Liljan.

  • Susanne Jonsson

   Oh no! Liljan, hoppas det blir bra fort! Krya. Din attityd är fantastisk, det kommer gå ännu fortare att läka med den. Hoppas att du trivdes med oss ikväll.

 • Margot

  Har varit och stor handlat med hjälp av svågern ja ni ser inte fel !!! Köpte då gröna sådana tittar på tipsen men jag var komplett slut efter denna bedrift samt fixat lunch. Efter denna pärs blev det sängläge en stund man överskattar sina krafter minsann. Ha det riktigt bra Susanne och alla vänner som här gästa. Kramar till er alla

  • Ingmari

   Duktigt! Men var rädd om dig. Mjukstarta! Unna dig vila. Höstfärgsvackra kramar till Susanne och alla! Ser fram mot squash tips…

   • Margot

    Ja Ingmarie jag vet vilar resten av dagen bara en liten promenad i solen i eftermiddag sedan Gokväll på tv .

  • Susanne Jonsson

   Tack och detsamma till dig Margot. Krya!

 • Ingmari

  Kul. Har precis tänkt köpa squash. Ser fram mot att se.

  • Susanne Jonsson

   Tack! Vad roligt!