Okategoriserade 

Skördemarknad

Hej kompisar!

I helgen var vi och spelade in ett program på Umeås skördemarknad. Här kommer ett smakprov. Programmet sänds 14:e september, längt till det!

Det var svinkallt och blåste orkan, haha, ja, det är tur det finns varma kläder!

Bondens2016-152-web

Linda Olofsson programleder.

Bondens2016-186-web

Vi hade riktigt trevligt i stormen.

Bondens2016-165-web

Bakom kulisserna.

Bondens2016-135-web

Mina fina kollegor.

Bondens2016-145-web

Ledtråd till vad jag ska laga syns till vänster på bordet 🙂

Glad helg allihopa!

 

 • Margot

  Vad roligt att se fram emot får väl hoppas att jag kan titta på det för nu väntar en stor operation på mig framöver . Hoppas ni inte blev förkylda för ni kunde väl inte ta på er så mycket det ser ut som ni är klädda för inspelning inomhus. Skördefesterna avlöser väl varann över hela landet jag saknar så att jag inte kunde åka till Öland som är min favorit dessutom 20 års jubileum där i år. Ha det riktigt gott alla mina vänner och Susanne som är så fantastisk. Krämkramar

  • Susanne Jonsson

   Hej Margot! Jag byltade på mig i lager 🙂 Heja du!

 • Ami

  Härligt, då har vi nåt att se fram emot. Hoppas ni inte blev förkylda eller fick frysskador ;). Här är det Östgötadagarna i helgen där den östgötska landsbygden bjuder på mat/dryck m.m. och så aktiviteter av olika slag. Tyvärr är vi i Stockholm över helgen men roligt ändå att de ordnar sånt här. Årets tema är visst ”barn”.
  Glad helg tillbaka :))

  • Ami

   Köldskador…ska det va förstås…

   • Susanne Jonsson

    Tack Ami!

 • Ingmari

  Ska bli kul att se. Marknad här där jag bor också nu i helgen. En del grönsaker som brukar ta slut på nolltid. Och sedan lokalt tillverkat med allt från smycken och stickat till honung och julpynt. Plus gott fika med våfflor! Hjortronsylt om man vill det. Brukar ha tur med vädret också. Håll tummarna!