Bjudmat  Buffémat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Här är ditt kylskåp Susanne  Inspiration  Mellis  Okategoriserade  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Susannes torsdagstips  Tips  Torsdagstips  Vardagslyx  Vegetariskt 

Sommarfrukost Chia & hallon

Hej kompisar! Det är dags för veckans torsdagstips.

IMG_0954

Superenkelt mellis eller frukost, chiayoghurt med bär eller fruktsallad. Så enkelt, blandar chiafrön med yoghurt, en nypa vaniljpulver och honung (om man vill). Man kan ha lite honung på toppen istället, eller hoppa över det helt. Jag gör den kvällen innan och på morgonen är det bara så skönt att plocka ut en färdig, hyfsat bra frukost och njuta. Nu hade jag hallon, men alla bär och frukter är goda på. Har ni testat?

Här hittar du grundrecept på chiapudding och annat som kan vara roligt att veta om de små fröna.

Ha en fin fortsättning på veckan allihopa!