Okategoriserade 

Sommartårtor & burgare

Hej kompisar!

Vet ni, imorgon ska jag vara vikarie, så då ses vi i rutan. Sedan ses vi nästa vecka också på onsdag. Det ska bli sommartårtor och massa annat gott till vårens och sommarens matstunder.

rabarberpajgf-20-webglfriafrallor

Längtar.

Hoppas ni är med oss i rutan då!

 • Susanne Jonsson

  Hihi, ja, härligt med sol Ingmari! Kräm!

 • Barbro

  Vilka goda tårtor du gjorde ikväll-får testas till något kalas i sommar.
  kram på er alla.

  • Susanne Jonsson

   Tack bästa Barbro! Kram!

 • nils15

  Ikväll blev jag alldeles varm…när du bad Beppe ”HE på ugnen”. Tänk vilket fantastiskt ord…He..kan användas till det mesta

  • Susanne Jonsson

   Eller hur Nils! Älskar det ordet. Ha en superfin kväll!

  • Ingmari

   Visst är det läckert!?!!

 • Ami

  Blir sååå spännande att se hur du ser ut som vikare. Hoppas vi känner igen dig 🙂 .
  Jag gör som du Katrin, funderar på att göra den misslyckade sockerkakan till i morgon. Vi är ett gäng som ska vandra runt en sjö med otrolig vacker natur. 1,2 mil är det visst den biten av Östgötaleden, men vi kommer ha många mat- o fikapauser. Vi är både mat- o naturglada hela gänget. Trevlig helg alla!

  • Susanne Jonsson

   Jaaa Ami!!!!! Ha en underbar helg!

  • Ingmari

   Ännu ett kul ord skapat i gänget. Vikare. Självstavningen och läsögat blir förevigade nya ord för oss. Inte menar jag sälen utan för att Susanne viker ju, tacobröd, kakor, degar, grönsaksblad och fina dekorationer och allt möjligt så det kan ju stämma. Låter toppenhärligt att få gå runt en vacker sjö så här års och denna helg. Ute nu här spelar koltrasten som galen. Hoppas allt fika i det fria smakar toppen. Skön helg önskas ni alla och må riktigt bra om ni är ute och slipper allergier och pollen. Krämkramar och vikarieberöm till Susanne som vikarierar för sig själv eller hur det nu blir. Kul att se Susanne i rutan iaf. Härliga tårtor blev det också.

   • Ami

    Haha…fattade inte vad du menade först. Men ett litet ”i” kan betyda mycket ja. Blev ju inte helt fel till sist ändå ;). Oj vilken fin dag vi lyckades pricka in vår vandring på. Strålande sol o +17° i skuggan. Älskar’t. Hoppas ni har lika fint väder var ni än bor i landet. Nu lite välbehövlig vila. (Det blev ingen misslyckad sockerkaka den här gången, det fanns fikabröd i frysen som fick duga. Sparade så mkt som möjligt på orken före vandringen).

   • Susanne Jonsson

    Underbart!

  • Susanne Jonsson

   hehehe, ja Ami!

 • Kristin

  Så trevligt att vi får en extra dos av dig ikväll Susanne. I Valborg gjorde jag ditt recept på Misslyckad sockerkaka. Det blev en succé. Dock tyckte min dotter att den skulle döpas om. Nu får jag önska er alla en riktigt trevlig helg. Här ska det krattas och städas ute. Kräm på er

  • Susanne Jonsson

   Åh vad roligt Kristin, tack! Kräm!

 • Ingmari

  Så kul! Ser fram mot programmet och det du ska bjuda på. Kändes som trist höst redan när du inte synts i rutan. Så kommer du helt oväntat inhoppandes och gläder oss med somriga jordgubbar. Härligt röda! Mumsigt. Det har varit sol och +19° här idag. Satt ett tag med sidan mot solen och nu är ena ansiktshalvan varm. Undrar om jag är rödvit som en dansk? Eller kanske röd som en jordgumma ?! Jordgubbskräm på er alla! 🍓🍓🍓

 • Barbro

  alltid kul med nya ideer som Margit skriver.man har saknat dej i rutan.
  kram till mina vänner här

  • Ingmari

   Tack för hälsning. Kramkräm till dig tebax och till alla här. Vi är ett mysigt gäng. I alla väder, årstider och recept. Kul!

  • Susanne Jonsson

   Tack Barbro, så fint för mig att få höra!

 • Margot

  Det vet du väl att vi inte sviker jag ser fram mot detta det har varit lite tomt utan dig på ett tag. Tårtor är ju välkommet till sommaren då det är en del födelsedagar och nya idéer är välkomna. Ha det bra och kram på dig

  • Susanne Jonsson

   Åh vad fint att höra Margot, tack!

 • Liljan

  Hej Susanne, jag längtar också och är med dej båda kvällar,.. naturligtvis!!! Varma hälsningar från ett soligt och varmt Blekinge, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Tack underbara Liljan!