Okategoriserade 

Ljusa kvällar

Hej kompisar! Det är lite segt med nätet, så jag vill hälsa till er alla och tacka för era fina kommentarer om tårtor och allt! Jag blir jätteglad att läsa dom ska ni veta. På onsdag kör vi igen, då är det Pekka som håller i tyglarna, tränings-Sofia visar yoga och Richard Wolff sjunger. Oh la la!

IMG_9980

Tills dess: Njut av ljuset, solen, våren och allt som gör dig sådär extra glad ända in i hjärtat. Kräm!

 • Liljan

  Susanne..det fotot kan du också använda till din kalender :o) såå fint !!Njuter av sol o värme på min lilla balkong OCH jag njuter av att stöveln är borta..eller inte fullt ut för det gör ont som attan att lära sej gå igen..och så vill jag ju för mycket så har nog överansträngt lite, men underbart att gå i skor(med nya inlägg) även om det är med kryckor!! Det är min lycka just nu !! Vi ses på onsdag, ha en underbar vecka alla, Kram, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Åh så mysigt Liljan! Heja på med foten. Bra med nya inlägg. Ses imorgon! Kram

 • Ami

  Fin bild som vanligt. Ja så otroligt vackert det är ute nu. Solen, värmen, de nyutspruckna ljusgröna björklöven, nässelskotten osv. Vårens första nässelsoppa med ägghalvor är en riktig festmåltid hos oss. Tack för alla hälsningar vänner o visst ses vi på onsdag. Såklart 🙂 .

  • Susanne Jonsson

   Tack snälla Ami. Det gör mig glad att du är med oss då.

  • Barbro

   Vad gott med nässelsoppa-det är längesen jag åt detta.
   Ha nu en bra kväll alla vi vänner här.B

 • Anna J

  Vilken fin bild! De senaste dagarna har verkligen varit helt underbara vädermässigt och jag har njutit varje minut. Ha en fin vecka som kommer, både Susanne och övriga. Kram!

  • Susanne Jonsson

   Tack Anna! Och detsamma till dig. Kram!

 • Barbro

  Ännu en vacker bild som du delar med dej av.Ja nu njuter vi av allt som sker ute-alla blommor o träd som slår ut.
  Kram på alla vänner här så ses vi på onsdag tillsammans med Susanne o hennes gäng.

  • Susanne Jonsson

   Kram på dig Barbro!

 • Margot

  Vackra bilder återigen du är en mästare med kameran att fånga ljuset. Nu är det varmt och skönt ute så man bara njuter ikväll ska vi köra grill här med halomi majs och lite kött blev ju överförtjusta av rawfood igår så nu är det mycket grönt som gäller. Ha det riktigt skönt Susanne och alla kompisar så ses vi vid rutan nästa gång och njuter mat och sång.

  • Susanne Jonsson

   Tjohooo! Tack Margot, du också.

 • Ingmari

  Underbart foto. Och härligt program väntar. Trevlig helg på er alla.

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari! Välkommen imorgon kväll!