Baka i långpanna  Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bekvämimpa  Bjudmat  Buffémat  Desserter  Fika  Inspiration  Lyxmat  Mat att förbereda  Mat för många  Okategoriserade  Plockmat  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Söndagsbaka  Tips  Torsdagstips  Vardagslyx  Vegetariskt 

Härliga sommartårtor!

Hej Kompisar!

Hoppas ni var med oss ikväll, åh vad jag vill bjuda er alla härliga läsare och tittare på tårtorna från ikväll.

IMG_9951

Inspiration inför sommarens fester! Här hittar du receptet på den goda brownietårtan cookies & cream. Mums! Kladdig brownie möter glass och hasselnötskräm… Eller varför int den här med vit chokladmousse & citron på cheesecakebotten?

IMG_9944

Ha en underbar kväll allihopa!

 • Anna

  Hej!
  Jag tänkte baka brownietårtan till vår sons dop nästa vecka. Den verkar supersmarrig! Jag undrar bara, hur många personer skall man beräkna att en tårta räcker till?

  /Anna Johansen

  • Susanne Jonsson

   Hej Anna! Vad roligt att höra! Grattis till er nya bebis! Det är cirka 20, men den är mäktig, så man kan få ut 24 också! Testa en och se i förväg hur stora bitar du vill göra. Det går bra att spara den i frysen om man plastar in den ordentligt. Heja Du!

 • Margot

  Hej ska naturligtvis vara raw food dessa stavfel suck !

  • Liljan

   haha Margot, jag tror nog att de flesta förstod vad du menade.Så spännande det låter! Ja, trenden är ju tydlig- mera grönt åt folket :o) !! Vi äter mer och mer grönt och mindre kött, som tur är gillar vi båda det. Nu önskar jag alla en häärlig helg, njut av sol o värme,KRAM, Liljan

   • Susanne Jonsson

    KRAM på er allihopa. Ni är bäst.

 • Margot

  Hej på er alla nu måste jag berätta vår dotter bjöd mig på mat på en raa food restaurang i dag nu är jag helt frälst på detta goda alla dessa röror såser morotsbiffar rödbetsbiffar falafel plus mycket mycket annat. Även goda kakor som i te är en massa socker i jordgubbar olika melon efter ja detta skulle jag gärna äta istället för kött . många gröna kramar till er alla för just nu känner jag mig mycket nyttig grön !!!

  • Susanne Jonsson

   Underbart att höra, inspiration för oss alla!

 • Liljan

  Åh Susanne,vilka tårtor- så sugen jag blir på att göra en..eller flera :o) ! Beppe är ju bara världens bästa hjäpreda i köket, vilket proffs på att smula och he i maränger från hög höjd, ni två är ju bara för goa ihop!! SOLIGA hälsningar, Liljan
  Ha en trevlig helg alla!!

  • Susanne Jonsson

   Tack underbara Liljan. Sol!

 • Margot

  Oj vilket tårtkalas du dukade upp det blir till att baka till sommarens kalas och till midsommar det var ju verkligen smarrigt. Det var ett bra foto på er alla tre som njöt av god sakerna ha en bra helg nu när värmen äntligen nått oss. Njut av livet alla kompisar

  • Susanne Jonsson

   Tack Margot, detsamma till dig!

 • Ingmari

  Oj. Vilka tårtor! Gott och proffsigt verkar det. Och vilket bra foto på dig, Susanne, och dina medarbetare i studion. Så bra alla tre! Skön helg önskas ni alla och hoppas ni får njuta i solen och det vackra vädret.

  • Susanne Jonsson

   Tack snälla du!