Baka snabbt & Enkelt  Bakat  Bekvämimpa  Bjudmat  Fika  Okategoriserade 

Mug cakes imorgon

Imorrn blir det goda, supersnabba bakverk i köket. Linda programledare & jag ska baka  och prata om stora trenden med mug cakes. Kan det vara praktiskt för vissa tillfällen att ha ett recept som blir klart på 2 minuter? Kan man baka i micron? Eller ”ska” man bara baka i vanlig ugn? Dessutom kommer Hulda och visar vårmode och gör om gamla plagg från Lindas privata garderob. Anders enda barnet med band spelar och Bahar från filmen ”En man som heter Ove” drömreser. Har ni sett den förresten? Vad tyckte ni?

kladdkaka-susannes

Kladdiga kladdkakor bakade i vanlig ugn funkar alltid. Men finns det alternativa lösningar som kan vara både praktiska & goda? Har ni kanske redan testat mug cakes?

Ha en superfin kväll, så hoppas jag vi ses i rutan imorgon 18.15.

Varmt välkomna allihopa!