Okategoriserade 

Bakom kulisserna

När man jobbar med en produktion som Go’kväll så är det fullt ös hela dagarna. Men på något sätt hinner vi ändå få vissa guldstunder innan vi drar igång eller efteråt. Här kommer några fina från ikväll.

FullSizeRender

Denna Bahar! Och Christel i bakgrunden. Så roligt när Bahar bakade loss.   Såg ni?

Och det här underbara gänget sedan, Anders enda barnet med musiker. Så sköna människor. Hoppas ni kommer tillbaka snart. Under lunchen fick jag lära mig superbra saker, som att man kan tydligen dricka kranvattnet i Göteborg, ja faktiskt ända ner till Malmö 😀

FullSizeRender

Vi hann tom tvärfundera över om man ska ha teven i köket eller micron i vardagsrummet, för att kunna se Go’kväll samtidigt som man gör kakorna, så man får optimalt nybakat och int missar nåt. Vad tyck ni?