Okategoriserade 

Veckans torsdagstips

Citronen, vad skulle man göra utan den? Så mångsidig, nyttig och vacker.

IMG_8356

Just nu pressar jag den i vatten och boostar, eller försöker boosta och jaga bort alla baciller som far runt. Huvva. Vi har fått extremt många frågor om citruspressen och jag har fått veta att den tydligen är slutsåld. Men om man skriver in gul citruspress som sökord hittar man många olika alternativ på nätet. Och, naturligtvis, förutom vanliga pressar går det alltid bra att halvera citronen, ta en vanlig matsked till hjälp och pressa ut saften.

Glad torsdag!

 • Susanne Jonsson

  Ja, jag glömde ju skriva om nyttigheten, tur att du påminner! Det är ju supernyttigt med citron!

 • Margot

  Vi dricker gärna citron vatten till maten pressar 1 och skivan en och lägger i kannan man kan hålla på mer vatten och låta skivorna ligga kvar och dricka lite då och då när man blir törstig. Men just nu sugen på baka kladdkaka efter låst reportaget men glömde köpa ägg så det får vänta till helgen. Det blir Mums då !!!! Istället för kräm haha !!!

  • Susanne Jonsson

   hahaha, älskar din humor!!!!

 • Ingmari

  Mycket klyftigt! 😉 Jag äter gärna citron. Gott. Men nog borde man dricka citronsaft i vatten varje dag. Forskningen har visat att man lättare tar upp lite C-vitamin då och då än allt i en dos. Och värmd C-vitamin förstörs ju så naturell som du, Susanne, gör är bäst.