Okategoriserade 

Tusen & en natt

Man önskar ju att det fanns doft- & smakteve… Speciellt idag.

Vilka magiska smaker! Och en så trevlig gäst. Rozbeh. Hoppas att hans mamma godkänner det vi lagar..

IMG_8587

Receptet på den fyllda fisken hittar ni här. Den påminner liiiite om hur min mamma gör med röding, men vi brukar bara ha gräslök, dill och ev persilja i fisken. Sedan slår man på ett paket grädde mot slutet av tiden i ugnen och serverar med mandelpotatis. Kokt eller pressad.

Riset är mycket viktigt, och det verkar SÅ gott! Det ska vara röror också, en med oliver & granatäpple och en med spenat & yoghurt. Och dessa läckra Fyllda auberginrullar. Mums! Mer bilder från kvällen kommer!

Nu måste jag jobba på så vi hinner. Visst är ni med oss snart?

Varmt välkomna!

  • Kristin

    Bra jobbat, du är otrolig. Det var ju inte lite saker du skulle hålla reda på. Du är ”coll”. Ha dé !

  • Ingmari

    Röran med oliver verkar så lockande. Så mycket gott på så kort tid. Härligt att se.

  • Ami

    Gick ju toppen! Och vilken festmat. Men måste erkänna att jag är mest sugen på din mammas röding :). Just nu iaf.

  • Margot

    Skulle vara bortgörningar inte jag skriver som en kråka men tur man kan förklara sig förlåt

    • Susanne Jonsson

      Ingen fara jag förstod det slant. KRÄM 🙂

  • Margot

    Oj vad mycket gott som lagades och bjöds på det är roligt med mat från andra länder och du var ju jättebra inga bort gärningar där inte. Det är så roligt att se dig i aktion du är så glad det syns att du tycker det är kul att lära nytt. Ha en fortsatt bra kväll och tack för ett bra program.

    • Susanne Jonsson

      Åh, tusen tack Margot. Vad roligt för mig att höra! Sov gott

  • Barbro

    Vilket härligt program o vilka goda saket ni lagar.Hoppas att Rozbeh kan vara med nån mer gång.Alltid kul att lära sej mat från andra länder..
    Kram på er alla o ha en fortsatt bra kväll.

    • Susanne Jonsson

      Tack snälla Barbro! Kram!