Okategoriserade 

Tack!

Ojoj vilka fina kommentarer, jag är helt rörd. Tusen tack finaste ni. Vilken lycka att ha så bra kompisar här. Det gör mig så glad också att ni peppar varann och sprider så mycket kärlek.

Tack, tack, tack!

Ha en strålande kvinnodag! firar ni? isåfall hur?

fruktsallad-78-web

Jag har fått dille på ekologisk mango och firar med frukt kryddad med färsk mynta och…gissa vad?! 😉

 • Liljan

  Ami, krya på dej-hoppas det går över snabbt-ingen långkörare som en del verkar få. Jag firar dagen med att byta gips( igen)det blir för stort efersom fot o ben inte har några muskler kvar. Nu är det ROSA igen, tyckte det var lite häftigare :o) ! Under tiden var tydligen mannen ute o handlade något gott till kaffet,2 olika påsar!!
  Kanske inte för att det var kvinnodagen..men de´kan vi väl säga att det var!!
  Susanne, såklart du kryddar med lite INGEFÄRA där också..Kram alla, Liljan

  • Ami

   Tack snälla du o fortsätt o krya på dig du med. Förstår du längtar till du blir gipsfri. Sen får du bygga muskler igen…sakta men säkert.

  • Susanne Jonsson

   Hihi, japp! Ni känner mig så väl! Härligt att du piffat om gipset, hoppas det snart är bra med foten. Du har en underbar attityd Liljan. Jag tycker du är ett lysande exempel på hur man kan hantera saker som egentligen är väldigt jobbiga. Mys med mannen och stor kram från mig!

   • Liljan

    Tack snälla ni,tusen kramar, Liljan

 • Ingmari

  Blåmesarna bygger i år igen under ett tak på huset. Och det är sol en stund och snödroppar ute. Firar med att tänka på oss damer iaf och nämner dagen till höger och vänster och gör en köttfärslimpa innan jobbet. Köpte ingefära idag igen. Så gott med te. Må så gott alla här.

 • Barbro

  Jag gillar också mango tillsammans med mynta.Firar idag att tagit en pw i solskenet och hört koltrasten spela.
  Varm kram till alla här.

  • Susanne Jonsson

   Härligt Barbro! Och underbart med ingefäratipset, tack!

 • Ami

  Ser gott ut o tänka sig…tror jag kan gissa rätt ,). Jag har ju myntaplantor på balkongen på somrarna men är jättedålig på att.veta vad jag ska ha de små väldoftande bladen till. Plantan växer som ogräs o i höstas torkade jag lite för jag tyckte det var synd o slänga så mycket. Men nu står burken där o inte bet jag vad jag ska göra med de torkade bladen heller. Jag är kass på mynta. Men med frukt OCH INGEFÄRA kanske det kan passa. Tack för tips!

  Jag firar den med takdropp hela dan…från nosen alltså. Nyser så det tar visst aldrig stopp. Nyförkyld med andra ord. Vill inte smitta någon så har gjort kålpudding här i min ensamhet. Länge sen jag gjorde det men oj så gott det är. Ska ta en sån där fin gammal mormorskopp o dricka kaffe ur snart. Ett litet chokladsnitt till, kan väl inte va fel…o så en bra bok till det. Några hundpromenader på det, ungefär så ser min kvinnodag ut. Önskar er alla en frisk o bra vecka!

  • Margot

   Hej Ami synd att blivit förkyld du får väl koka Barbros ingefärsshot som hon lämnade recept på den 18 februari här på bloggen den är nog effektiv tror jag. Krya på dig

   • Ami

    Tack snälla! Var inne kollade o
    receptet nyss o har alla ingredienser hemma. Ska nog göra något liknande till kvällens Gokväll.

    • Barbro

     Ett tips till dej då skala då ingefäran-sist gjorde jag det inte och då blev det starkt.
     Krya nu på dej.

     • Ami

      Tack snälla du också :). Kokte bara upp vatten o la i SKALAD ingefära, honung, pressad citronsaft o en liten kanelstång. Ville göra nåt som gick snabbt men det smakade gott o kändes nyttigt o läkande iaf.

     • Susanne Jonsson

      Superbra tips, tusen tack Barbro och Ami!

    • Susanne Jonsson

     Krya på dig fina Ami!

  • Ingmari

   Ingefära gör susen. Krya på dig.

   • Ami

    Tack snälla! Sen man blivit kpmpis med Susanne måste man ju ha färsk ingefära hemma jämt 🙂

  • Susanne Jonsson

   Oooh! Men he i mynta i teet, det är jättebra, läkande osv. har jag hört. I Portugal startar jag alltid dagen med mynta te, det är bara torkade myntablad. Ibland lite honung och citron. Så omtänksamt av dig att stanna hemma, det är så jobbigt att bli sjuk och folk blir alltid besvikna när man måste ställa in, men det smittar ju SÅ fort! Du är verkligen ett gott exempel Ami. Krya!

 • Margot

  Att fira kvinnodagen här blir inte så yvigt vi dricker eftermiddagskaffe med inköpt tårta men tänker mycket just på detta med mindre löner till kvinnor det kan göra mig mycket arg. Har vi samma utbildning ska det vara lika lön och ingen prioritering på kön . Nej fram för kvinnor kan .

  • Susanne Jonsson

   Verkligen! tycker det låter som ett toppenfirande Margot!