Okategoriserade  Susanne på resa  Susannes torsdagstips  Uteliv  Vår vackra natur 

Säg hej till Fredrik!

IMG_9073

Det är killingtider på min kompis Emmas gård. Bästa tiden. Det här är Fredrik Killing, några dagar gammal. I bakgrunden håller Elin koll. Hur söt kan man bli? Fredriks mamma kan inte få ut mjölken, så Fredrik äter från en flaska istället.

IMG_9110

Det är så mysigt med de här små fluffiga busfröna. Han behövde lite hjälp att få in flarran så han kunde snutta på den, men sedan gick det bara bra för oss. Önskar ni hade fått se de här gänget när de fick glädjefnatt och hoppade runt efter maten 🙂

HA en underbar tisdag kompisar!

Hoppas ni är med mig i köket imorgon. OCH på lördag, yay!

 • Barbro

  Vilka gosaker du gjorde ikväll.
  Hur länge står sej grönsaksröran som du hade över pajerna?
  Ha en fortsatt bra kväll.
  kram

  • Susanne Jonsson

   Hej Barbro! Tack. Ett par dagar håller den sig. Kram

 • Ida

  Hej! Sitter och tittar på dig på TV nu! Så himla härlig personlighet du har! Glad och spudlande! Jag, som i vanliga fall inte älskar att laga mat, blir riktigt sugen på att göra ett försök! Tack så mycket för inspirationen! 🙂 //Ida

  • Susanne Jonsson

   Tack Ida! Vad roligt för mig att höra. Kör hårt!

 • Liljan

  Åh Ami, jag gläds med dej, så skönt att höra. Jag kan bara föreställa mej hur det skulle kännas att vara utan det! Toppen !

 • Emmy

  Hej Susanne! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig angående ett matevent vi ska ha nu i maj. Vänligen maila mig på emmy@eventcity.se för mer info. Med vänlig hälsning Emmy Eriksson

  • Susanne Jonsson

   Hej Emmy! Tusen tack, jag är fullbokat i maj, men kanske det blir fler gånger 🙂 Glad helg!

 • Ami

  På tal om Liljans uppdatering, måste bara tala om för er att jag efter ca 14 dagar fick tillbaka lukt- och smaksinnet. Jippi! Värt så mycket när man gillar att laga mat. Att bara känna konsistensen på maten, var en lite skrämmande upplevelse.

  • Kristin

   Kul att höra att du fick tillbaka lukt- och smaksinnet. Har tänkt på dig hur det gick. Tänkt vad man uppskattar sina sinnen efter att förlorat dem ett tag.
   Kram och sköt om dig.

   • Ami

    Tack Kristin, Ingmari o Liljan för omtanken. Kram på er alla!

  • Ingmari

   Skönt. Som jag skrev så är det bara att vänta och du gjorde det och hade tur. Jag är så glad för din skull. Livet blir enklare och roligare med luktsinne.

  • Susanne Jonsson

   Härligt Ami!!!

 • Liljan

  VARMT TACK, till alla er underbara människor för ert stöd o varma tankar o t.o.m. erbjudande om hjälp, ni är bäst!!! Så underbart att man kan ” träffa” människor som känns som vänner på detta sätt. Jag har sagt det tidigare…men jag tror ju att goa Susanne drar goa människor till sej!! Tack än en gång och så syns vi ikväll, så spännande att se vad du bjuder på Susanne! KRAMAR till er alla, Liljan

  • Susanne Jonsson

   Åh vad fint Liljan! Tack! KRAMAR

 • Kristin

  Det är klart att vi är med. Tack för bilderna på Fredrik, man blir alldeles varm i hjärtat.
  Kramar från en bonddotter

  • Susanne Jonsson

   Tjohooo Kristin! Vad roligt att höra! Kramar =)

 • Ingmari

  Oj. Så gulligt! Tänk, att även dessa djur kan få amningsproblem. Och Killinggänget, Liljan, var fyndigt! Grattis också till nya stöveln och att det går framåt. Hoppas att ni läst under lammköttsinlägget om mina lamm jag hade en sommar och hur tama de blev. Det är inga dumma djur detta. Härligt att få se dig i rutan igen, Susanne. Naturligtvis är vi med då! Glada tillrop till er alla här på sidan. Har ni märkt skillnaden i ljuset nu efter att vi skruvat på klockan?! Skönt!

  • Susanne Jonsson

   Tack Ingmari! Ja! SÅ skönt med ljusare tider!!!!!

 • Liljan

  Hallå alla! Klart vi är med dej Susanne som alltid :o) . Hörrni vänner, idag har jag varit på det stora sjukhuset för att bli fri från mitt gips,hurra! Har fått en gipsstövel… jag trodde det skulle bli någon nätt liten sak, haha- kommer ni ihåg när de landade på månen.??mm, ungefär så-moonboots enorma, eller kanske lite Star Wars över den, har skrattat hela em. MEN,jag får börja att sätta ner foten lite nu för att lära mej att gå igen under de nästa 6 veckorna som den ska vara på OCH jag slipper att ta en spruta i magen varje kväll som jag gjort i nästan 7 veckor, YAY- det går framåt :o) !! Hade en väninna med som som ledsagare och hon körde mej en runda i rullstolen medan vi väntade på färdtjänst, bara att få andas in lite luft och sitta i solen en stund och se alla blommor som har slagit ut var ju värt hur mycket som helst!! Ville bara uppdatera er. Susanne, vad härligt du måste haft det där med Killing-gänget,hihi!! Sköt m er alla, ses i rutan då.. KRAM, Liljan

  • Barbro

   Vad att det går framåt för dej.Vore du närmare skulle gärna hjälpa dej.
   Kram på er alla.

   • Barbro

    jag missa ju vad bra att det går framåt.

  • Margot

   Vad roligt att höra att det går framåt för dig Liljan bara att få trampa ner på foten är ju ett framsteg jag minns hur det var. Nu blir det bara bättre för varje dag som går och du får gå ut och njuta av våren som är i antågande. Många varma KRAMAR till dig

  • Kristin

   Härligt att höra att det går framåt. Sedan beundrar jag dig för att du verkar vara så tålmodig. Inget gnäll här inte…Sköt om dig ! Kram

   • Susanne Jonsson

    Nä, Liljan är verkligen en förebild hur man tar saker. Inget gnäll, bara fullt fokus framåt!

  • Ami

   Vilken långrandig historia för dig Liljan men det går mot rätt håll åtminstone. Tålamod behövs verkligen i sådana här lägen. Allt gott till dig o lycka till med gången! Kram

  • Susanne Jonsson

   Men härligt att det går framåt Liljan! Ja, det är inte lätt att slita sig från de små busungarna, hahaha 🙂 De är så roliga! Heja på med foten och vad skönt att du slipper sprutan. Ses snart i rutan! KRAM

 • Margot

  Hej hej säger som Ami klart vi är med det vet du väl bara du kan slita dig från dessa små sötnosar det blir nog svårt kan jag tro. När jag var liten och det är längesedan hade jag ett litet lamm på släktingarnas gård det gick jag med i koppel som en liten hund. Det var helt underbart. Kräm till vi ses via etern

  • Susanne Jonsson

   Hihi, underbart med ett lamm som kompis Margot! Kräm!

 • Ami

  Hej, hej! Hemskt mycket hej! Sååå söt!
  Klart jag är med 🙂

  • Susanne Jonsson

   Heeej Ami! Tack!