Äggfritt  Bekvämimpa  Bjudmat  Desserter  Ekologiskt på budget  Fika  Frukost  Glutenfritt  Hälsokrubb  Inspiration  Mellis  Recept  Snabblagat  Sommarmat  Tips  Vardagslyx  Vardagsmat  Veganskt  Vegetariskt 

Mysig påskfrukost

Nu när man är lite ledig några dagar så älskar jag att göra extra fint till frukost.

alla hjärtans2016-49-web

Smoothieskålar gör mig glad bara av att se på dom. Men de är minst lika goda som vackra. Till påsk är det superfint med ljusgula på mango, men man varierar enkelt efter egen smak.

alla hjärtans2016-36-web

Jag mixar mango, ibland banan, vaniljpulver och yoghurt i matberedaren. Smakar av med honung om mangon inte är så söt, det varierar. Har man banan behövs ingen extra sötning tycker jag. Men det är nog för att jag föredrar mer syrliga smaker. Många skulle nog uppskatta en slurk honung!

Här hittar du receptet om du blir sugen. Det funkar förresten utmärkt även som brunch, mellis & efterrätt.

Ha en underbar långfredag!