Okategoriserade 

Härlig helgdessert

Alltså miljarders tack för era kommentarer i inläggen i veckan. Autostavningen som gick bananas var en höjdare. SÅ bra att vi kan bjuda på oss själva. Minns så väl när den envisades att ändra ordet curd, i lemon curd, till kurd. Så konstigt det blev. Och jag tyckte det var pinsamt. Men nu känner vi ju varann och det känns som att några felstavningar och autostav bara kryddar upp tillvaron här på bloggen. För om man gör saker, vad det än kan vara, så kan det bli fel. Men ärligt talat, stavfel, vad gör det om 100 år? Speciellt inte när vi får skratta tillsammans åt hur tokigt det kan bli. Vinterdäck eller vintergäck, vi fattade. Och skrattade. Det går fort i pingis. TACK för att ni bjuder på er själva.

Jag vill tipsa er alla fina kompisar här om en enkel dessert i helgen. Det är färdig kolakräm (kolla vid den kondenserade mjölken i bakhyllan), varvad med mandelbiskvier och ett fluff av vispad grädde och färskost. Hela receptet hittar du här.

Ha en underbar helg och kräm på er!

036A1361

Foto: Clara Lidström